طرز تهیه چای آلبالو خوشمزه و طبیعی
چای آلبالو یکی از خوشمره ترین چای هایست که در بعداز ظهرهای تابستان می توانید در کنار خانواده نوش جان کنید.
اشخاصی که رماتیسم دارند اگر آلبالو بخورند از بروز نقرس در آنها جلوگیری خواهد شد. کسانی که بیماری قلبی دارند چون آلبالو ادرارآور است پتاسیم آن از باقیمانده نمک در عروق جلوگیری میکند و به صورت ادرار آن را خارج میکند و در نتیجه به قلب کمک میکند.
مواد لازم
آلبالو: ۱۰۰ گرم
آب: ۱ لیوان
نبات: به مقدار لازم
آب: ۱ لیوان
نبات: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا آلبالوها را از چوب هایشان جدا کنید و بشویید.
مرحله ۲
سپس هسته هایش را جدا کنید و در قوری بریزید و روی آن را با آب گرم بپوشانید.
مرحله ۳
پس از آن نبات را به آن اضافه کرده و روی سماور یا کتری میگذاریم تا بجوشد.
مرحله ۴
اجازه دهید حدود ۲۰ دقیقه دم بکشد و سپس آماده استفاده است.
ابتدا آلبالوها را از چوب هایشان جدا کنید و بشویید.
مرحله ۲
سپس هسته هایش را جدا کنید و در قوری بریزید و روی آن را با آب گرم بپوشانید.
مرحله ۳
پس از آن نبات را به آن اضافه کرده و روی سماور یا کتری میگذاریم تا بجوشد.
مرحله ۴
اجازه دهید حدود ۲۰ دقیقه دم بکشد و سپس آماده استفاده است.
منبع: غذالند