«راهکار حفظ»؛ ابتکار کانون‌های مساجد چهارمحال‌وبختیاری برای حفظ موضوعی قرآن


«راهکار حفظ»؛ ابتکار کانون‌های مساجد چهارمحال‌وبختیاری برای حفظ موضوعی قرآن

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد چهارمحال‌وبختیاری به تشریح طرح مجازی «راهکار حفظ» با هدف حفظ موضوعی قرآن کریم در بستر مساجد استان، پرداخت.

«راهکار حفظ»؛ ابتکار کانون‌های مساجد چهارمحال‌وبختیاری برای حفظ موضوعی قرآن

محمدرضا مظاهری، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به آغاز اجرای طرح مجازی «راهکار حفظ» قرآن کریم در استان از ابتدای ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: این طرح زیرمجموعه طرح ملی «راهکار» است و به ابتکار ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد چهارمحال‌وبختیاری ویژه همین استان اجرا می‌شود که در طول سال، تا نایل شدن به اهداف تعیین‌شده ادامه دارد.

وی در تشریح طرح ملی «راهکار»، گفت: این طرح که مخفف «رزمایش ایمان، همدلی، کار و ایثار رمضان» است در راستای لبیک‌گوییِ ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور به فرمایشات مقام معظم رهبری در امر به مواسات شکل گرفت.

مظاهری تصریح کرد: یکی از شاخه‌های طرح ملی راهکار، تدوین و اجرای طرح‌های قرآنی در بستر فضای مجازی و با هدف ترویج قرآن و آموزه‌های قرآنی است که کانون‌های مساجد استان طرح ابتکاری «راهکار حفظ» را در همین راستا تدوین و اجرای آن‌را از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز کرده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان در خصوص ضرورت اجرای این طرح، بیان کرد: با توجه به وضعیت موجود ناشی از شیوع ویروس کرونا و نبود امکان فعالیت حضوری در مساجد، مقرر شد نشر معارف قرآنی و اجرای فرامین ناب این کتاب آسمانی در فضای مجازی و در بستر بچه‌های مسجد و محله انجام بگیرد، با این توضیح که سایر علاقمندان خارج از این بستر نیز می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

«راهکار حفظ»؛ ابتکار کانون‌های مساجد چهارمحال‌وبختیاری برای حفظ موضوعی قرآن

مظاهری در خصوص شیوه اجرای طرح راهکار حفظ، توضیح داد: همانطور که از اسم طرح بر می‌آید، راهکار حفظ، راهکاری برای تربیت حافظان قرآن کریم است که گام به گام تا توفیق به حفظ کل قرآن‌، پیش خواهد رفت.

وی بیان کرد: در همین راستا کانالی در شبکه‌های مجازی گپ و اینستاگرام با شناسه راهکار حفظ ایجاد شده و با یک جستجوی ساده قابل شناسایی است که محتوای آموزشی با موضوع حفظ موضوعی قرآن و در قالب طراحی‌های دیداری، در این کانال‌ها بارگزاری می‌شود.

مظاهری در خصوص محتوای تهیه شده برای این طرح، تصریح کرد: این طرح‌های تصویری شامل نام سوره، آیه مورد نظر و موضوع آیه است. روز شنبه هر هفته آیه منتخب جهت حفظ موضوعی در قالب طراحی زیبا روی کانال قرار می‌گیرد، روز دوشنبه تفسیر آیه توسط یکی از مفسران استان ارائه می‌شود، در روز چهارشنبه، پیام و آموزه آیه ارائه می‌گردد، ضمن اینکه این آیه شریفه توسط یکی از قاریان ممتاز استان قرائت می‌شود.

وی با تاکید بر بومی بودن طرح و اجرای آن، گفت: اجرای این طرح ابتکاری با اتکا به نیروهای نخبه استانی اعم از قاریان، حافظان و مفسران استان سپرده شده است و حفظ آسان قرآن با رویکرد توجه به پیام‌ها و موضوعات آیات، از اهداف این طرح است.

مظاهری افزود: در حفظ موضوعی قرآن، هر آیه با پیام آن به ذهن سپرده می‌شود، یعنی هر آیه که در قالب حفظ موضوعی کار می‌شود حاوی پیام‌هایی است که می‌تواند در سبک زندگی قرآنی افراد راهگشا باشد. لذا این طرح سبک زندگی اسلامی و قرآنی را به افراد معرفی می‌کند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان تاکید کرد: شیوه حفظ موضوعی قرآن، به دلیل تامل در جان کلام و آموزه‌ها و پیام‌‌های آیات، می‌تواند افراد را به حفظ علاقمندتر کند تا قرآن را به روش آکادمیک و پیوسته حفظ کنند.

انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


توزیع 35 هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرم...