اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف غذا در کشور


اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف غذا در کشور

معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، به اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال 99 اشاره کرد و گفت: نتایج این طرح ملی امسال آنالیز می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی عبداللهی، افزود: برنامه های ملی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور شامل دوره های چهار ساله است و در حال حاضر که در سال ۲۰۲۰ قرار داریم، این دوره تا دو ماه آینده به اتمام می رسد. البته ما برای دوره چهار ساله جدید سه TOR نوشتیم که هر کدام فعالیت های خود را دارند و عمدتاً در ارتباط با بهبود تغذیه مردم، ارتقای آگاهی و دانش مردم و برگزاری کارگاه های آموزشی برای کشورهای منطقه است. چرا که ما در منطقه مدیترانه شرقی تنها مرکز همکار در تغذیه هستیم.

وی درباره اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف بیان کرد: این طرح که عمده کارهای آن پیچیده و از دو سال گذشته انجام شده و به مدیریت داده ها رسیده است، متاسفانه سیستم نتوانسته مدیریت کند. اما این طرح با حضور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دوباره حرکت کرده است و امیدواریم در سال ۹۹ بتوانیم نتایج مصرف را آنالیز کنیم و گزارش نهایی را ارایه دهیم تا سیاستگذاران و مدیران بتوانند از طرح استفاده کنند.

معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با بیان اینکه دانشکده و انستیتو در کنار هم قرار دارند و فعالیت می کنند، تصریح کرد: ما در بخش دانشکده عمدتاً در چارچوب ضوابط و سیاست های دانشگاه برنامه ریزی می کنیم و سیاست های دانشکده در سطح دانشگاه تعیین و ابلاغ می شود.

عبداللهی گفت: در حال حاضر لاین های تحقیقاتی خاصی از سوی دانشگاه معرفی نشده اما همکاران عضو هیئت علمی در این لاین ها فعالیت دارند و ما نیز آنها را مدیریت و بودجه هایی را که نیاز دارند را فراهم می کنیم تا بتوانند تحقیقات مرتبط را در چارچوب سیاست ها و برنامه های دانشگاه انجام دهند.

وی ادامه داد: در بخش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان یک نهاد ملی مردم را با مسائل مختلف که مهم ترین آن راهنماهای غذایی است، آشنا کنیم و در حال حاضر به دلیل اپیدمی کرونا، سرعت این راهنماها کند شده است.

معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، راه اندازی و اعتلای واحد ترجمان واحد دانش همگانی را راه اندازی کردیم و همچنین در حال راه اندازی وب سایتی در راستای آگاهی و آموزش مردم در بخش راهنمای غذایی هستیم.

عبداللهی گفت: طی دو ماه گذشته، اپلیکیشن تاک را راه اندازی کردیم و به این فکر هستیم که اپلیکیشن دیگری راه اندازی کنیم و جدول ترکیبات غذایی را ارائه دهیم.


به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی عبداللهی، افزود: برنامه های ملی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور شامل دوره های چهار ساله است و در حال حاضر که در سال ۲۰۲۰ قرار داریم، این دوره تا دو ماه آینده به اتمام می رسد. البته ما برای دوره چهار ساله جدید سه TOR نوشتیم که هر کدام فعالیت های خود را دارند و عمدتاً در ارتباط با بهبود تغذیه مردم، ارتقای آگاهی و دانش مردم و برگزاری کارگاه های آموزشی برای کشورهای منطقه است. چرا که ما در منطقه مدیترانه شرقی تنها مرکز همکار در تغذیه هستیم.

وی درباره اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف بیان کرد: این طرح که عمده کارهای آن پیچیده و از دو سال گذشته انجام شده و به مدیریت داده ها رسیده است، متاسفانه سیستم نتوانسته مدیریت کند. اما این طرح با حضور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دوباره حرکت کرده است و امیدواریم در سال ۹۹ بتوانیم نتایج مصرف را آنالیز کنیم و گزارش نهایی را ارایه دهیم تا سیاستگذاران و مدیران بتوانند از طرح استفاده کنند.

معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با بیان اینکه دانشکده و انستیتو در کنار هم قرار دارند و فعالیت می کنند، تصریح کرد: ما در بخش دانشکده عمدتاً در چارچوب ضوابط و سیاست های دانشگاه برنامه ریزی می کنیم و سیاست های دانشکده در سطح دانشگاه تعیین و ابلاغ می شود.

عبداللهی گفت: در حال حاضر لاین های تحقیقاتی خاصی از سوی دانشگاه معرفی نشده اما همکاران عضو هیئت علمی در این لاین ها فعالیت دارند و ما نیز آنها را مدیریت و بودجه هایی را که نیاز دارند را فراهم می کنیم تا بتوانند تحقیقات مرتبط را در چارچوب سیاست ها و برنامه های دانشگاه انجام دهند.

وی ادامه داد: در بخش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان یک نهاد ملی مردم را با مسائل مختلف که مهم ترین آن راهنماهای غذایی است، آشنا کنیم و در حال حاضر به دلیل اپیدمی کرونا، سرعت این راهنماها کند شده است.

معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، راه اندازی و اعتلای واحد ترجمان واحد دانش همگانی را راه اندازی کردیم و همچنین در حال راه اندازی وب سایتی در راستای آگاهی و آموزش مردم در بخش راهنمای غذایی هستیم.

عبداللهی گفت: طی دو ماه گذشته، اپلیکیشن تاک را راه اندازی کردیم و به این فکر هستیم که اپلیکیشن دیگری راه اندازی کنیم و جدول ترکیبات غذایی را ارائه دهیم.

کد خبر 4928659

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه تغذیه و سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا