تولید قارچ خوراکی در خراسان شمالی 30 درصد افزایش یافت


تولید قارچ خوراکی در خراسان شمالی 30 درصد افزایش یافت

بجنورد- رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از افزایش 30 درصدی میزان تولید قارچ در در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی خراسان شمالی عبداله یوسفی گفت: سالانه بیش از ۵۵۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای تولیدی این استان تولید می‌شود که در سال جاری با بهره‌برداری از دو واحد پرورش و تولید قارچ خوراکی میزان تولید نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: این میزان قارچ خوراکی در ۴۸ واحد تولید می‌شود که چهار واحد آن صنعتی و بقیه در قالب مشاغل خانگی است.

یوسفی میزان اشتغال مستقیم در واحدهای پرورش قارچ استان را ۸۰ نفر و ارزش اقتصادی این محصول را هفت میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: قارچ تولید شده استان علاوه بر مصرف داخلی به سایر استان‌های هم‌جوار نیز صادر می‌شود.

وی بهبود کمی و کیفی تولید قارچ را مشروط به استفاده از پارامترهای متعددی از قبیل کیفیت کمپوست، اسپان یا بذر انتخاب شده و ایجاد عوامل محیطی مطلوب (تأمین دما و رطوبت) در سالن‌ها عنوان کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به این که قارچ تولیدی استان غالباً از نوع دکمه‌ای است گفت: در راستای حمایت از تولید و ارتقا دانش فنی بهره‌برداران اقدامات لازم جهت تسهیل در امور صدور مجوزهای تأسیس و بهره‌برداری، تأمین تسهیلات برای طرح‌های تولید و توسعه و برگزاری کلاس‌های آموزشی با هم‌کاری سایر دستگاه‌ها (اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فنی و حرفه‌ای و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی) انجام شده است.


به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی خراسان شمالی عبداله یوسفی گفت: سالانه بیش از ۵۵۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای تولیدی این استان تولید می‌شود که در سال جاری با بهره‌برداری از دو واحد پرورش و تولید قارچ خوراکی میزان تولید نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: این میزان قارچ خوراکی در ۴۸ واحد تولید می‌شود که چهار واحد آن صنعتی و بقیه در قالب مشاغل خانگی است.

یوسفی میزان اشتغال مستقیم در واحدهای پرورش قارچ استان را ۸۰ نفر و ارزش اقتصادی این محصول را هفت میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: قارچ تولید شده استان علاوه بر مصرف داخلی به سایر استان‌های هم‌جوار نیز صادر می‌شود.

وی بهبود کمی و کیفی تولید قارچ را مشروط به استفاده از پارامترهای متعددی از قبیل کیفیت کمپوست، اسپان یا بذر انتخاب شده و ایجاد عوامل محیطی مطلوب (تأمین دما و رطوبت) در سالن‌ها عنوان کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به این که قارچ تولیدی استان غالباً از نوع دکمه‌ای است گفت: در راستای حمایت از تولید و ارتقا دانش فنی بهره‌برداران اقدامات لازم جهت تسهیل در امور صدور مجوزهای تأسیس و بهره‌برداری، تأمین تسهیلات برای طرح‌های تولید و توسعه و برگزاری کلاس‌های آموزشی با هم‌کاری سایر دستگاه‌ها (اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فنی و حرفه‌ای و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی) انجام شده است.

کد خبر 4865020

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه خراسان شمالی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ دوباره نخوابیدم افکار پریشون ریمیکس اینستا