آموزش تهیه کوکوی گل کلم


آموزش تهیه کوکوی گل کلم

گل کلم‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با آب و نمک می‌پزیم. هنگامی که پخته شد آن‌ها را در سبدی ریخته و می‌گذاریم آب آن‌ها کاملا گرفته شود.

آموزش تهیه کوکوی گل کلم
مواد لازم

گل‌کلم: متوسط یک عدد
تخم مرغ: ۶ عدد
پیاز سرخ کرده: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن: ۳ قاشق سوپخوری
زعفران: کمی ـ. جوش‌شیرین: ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به میزان لاز

طرز تهیه

گل کلم‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با آب و نمک می‌پزیم. هنگامی که پخته شد آن‌ها را در سبدی ریخته و می‌گذاریم آب آن‌ها کاملا گرفته شود.

حالا با چنگال آن‌ها را کمی نرم می‌کنیم. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را شکسته و کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه می‌کنیم.
آن‌ها را می‌زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.

زغفران را در کمی آب جوش وجوش شیرین را در کمی آب سرد حل کرده و به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم. پیاز داغ و گل‌کلم‌هایی که کاملا خنک شده‌اند به مایه تخم مرغ اضافه کرده و تمام مواد را بخوبی مخلوط می‌کنیم.

روغن را در ظرفی که مناسب سرخ کردن باشد ریخته و می‌گذاریم کمی داغ شود.
در نهایت مایه کوکو را داخل ظرف ریخته و حرارت را کم می‌کنیم تا بخوبی سرخ شود.

بعد از سرخ شدن آن را به تکه‌هایی تقسیم کرده و بر می‌گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود.
منبع:آخرین خبر

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


حمله اسرائیل به سوریه و عراق همزمان با صدای انفجار در ایران