سهم ماهی در سفره سبزواری‌ها افزایش یافت


سبزوار- ایرنا- با اجرای برنامه‌های آموزشی و ترویجی سرانه مصرف ماهی در سبزوار از 6 کیلوگرم به هشت کیلوگرم در سال افزایش یافته است.

تبليغ

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار روز جمعه با اشاره به فواید مصرف ماهی و اینکه این شهرستان قطب تولید شیلات خراسان رضوی است گفت: دسترسی آسان به مراکز تولید و فروش ماهی و آشنایی با فواید آبزیان، مصرف آن را در سبد غذایی خانواده‌ها افزایش داده است.
منصور برغمدی افزود: میانگین سرانه مصرف ماهی در جهان بیش از ۲۰ کیلوگرم و میانگین کشوری آن ۱۱ کیلو گرم در سال است که می‌توان با فرهنگ سازی سرانه مصرف آبزیان را در خانواده‌ها افزایش داد.
وی ادامه داد: شهرستان سبزوار با تولید سالانه سه هزار و ۲۰۰ تن ماهی سردابی و گرمابی یک سوم تولید ماهی خراسان رضوی و رتبه نخست را در این استان دارد.
وی گفت: در ۱۵۷ مرکز دو منظوره کشاورزی شهرستان سبزوار انواع گونه‌های گرمابی و سردابی ماهی شامل آمور سفید پرورشی، کپور و قزل آلای رنگین کمان تولید می‌شود.
سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.



تبليغ

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
تبليغ