دستور پخت خوراک مرغ چینی با طعم ترش و شیرین


امروز تصمیم داریم آموزش یک نوع خوراک مرغ به سبک چینی را برای شما خوبان، قرار دهیم. این خوراک، طعمی ترش و شیرین دارد و به همراه نان یا برنج، سرو می‌شود.

دستور پخت خوراک مرغ چینی با طعم ترش و شیرین
مواد لازم:

سینه‌ی مرغ (مکعبی خرد شده): ۵۰۰ گرم
سفیده‌ی تخم مرغ: یک عدد
نمک: نصف قاشق چایخوری
آرد ذرت: دو قاشق چایخوری
آب آناناس: یک چهارم پیمانه
سرکه‌ی سفید: یک چهارم پیمانه
سس کچاب: یک چهارم پیمانه
شکر قهوه‌ای: سه قاشق غذاخوری
روغن: یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز و زرد (نگینی خرد شده): از هر کدام یک عدد
زنجبیل تازه‌ی رنده شده: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

تکه‌های مرغ را در ظرفی ریخته و نمک، سفیده‌ی تخم مرغ و آرد ذرت را به آن اضافه می‌کنیم. مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

برای تهیه‌ی سس، در ظرفی مناسب، آب آناناس و سرکه‌ی سفید را به همراه سس کچاب، شکر قهوه‌ای و نمک، ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

ظرفی را روی حرارت قرار داده و داخل آن، روغن می‌ریزیم.
تکه‌های مرغ را از یخچال خارج کرده و داخل روغن داغ، ریخته و تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود.

فلفل قرمز و زرد خرد شده را به همراه زنجبیل رنده شده، به مرغ اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت می‌دهیم.
سس آماده شده را روی حرارت قرار می‌دهیم. وقتی سس، به نقطه‌ی جوش رسید، آن را به مدت دو دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم.

سس آماده را به مرغ اضافه کرده و درب ظرف را قرار می‌دهیم. اجازه می‌دهیم به مدت پنج دقیقه خوراک مرغ، روی حرارت متوسط، کاملا مزه‌دار شود.

خوراک مرغ، آماده است. این خوراک را با نان یا برنج، سرو می‌کنند.
منبع:تابناک باتو

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


صدای کوتوله برزیلی برای آموزش و سریع حرف زدن