دستور تهیه متفاوت «مربا گل گاو زبان»


“مربا گل گاو زبان” از جمله مربا‌های بسیار خوشمزه و با طعم فوق العاده می‌باشد که پیشنهاد میشود برای صبحانه آن را درست کنید و علاوه بر طعم لذیذش از خاصیت آن هم بهرمند شوید.

دستور تهیه متفاوت «مربا گل گاو زبان»
مواد لازم برای مربای گل گاو زبان:

گل گاو زبان:۲۵۰ گرم
شکر:۵۰۰ گرم
آب:۲ پیمانه
لیمو ترش تازه:نصف یک عدد

طرز تهیه مربا گل گاو زبان:

ابتدا گل گاو زبان را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و بگذارید برای یک الی دو ساعت دم بکشد.

در مرحله بعد شکر و دو پیمانه آب را داخل قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و قوام بیاید.

گل گاو زبان دم کرده را داخل شهد آماده شده بریزید و خوب مخلوط نمایید.

در این مرحله یک عدد لیمو را از وسط برش زده و یک برش از آن را داخل مواد قرار داده و اجازه دهید مواد با شعله کم ریز بجوشد.

زمانی که مربا به غلظت دلخواهتان رسید شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

لیمو را از داخل مربا خارج کرده و مربا را داخل شیشه مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.
منبع:نمناک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اوکراین درباره وقوع جنگ جهانی سوم هشدار داد