رضا استجلو در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به موارد مطرح شده در رابطه با کاهش وزن نان، اظهار کرد: بهطور استاندارد وزن چانه نان باید ۱۶۰ گرم باشد که متاسفانه شاهد آن هستیم که این چانهها با وزن ۱۲۰ تا ۱۳۰ گرم تهیه میشود.
این مسئول با بیان اینکه کاهش وزن چانه را میتوان منطقی تلقی کرد، ادامه داد: بهای تمام شده نان با این قیمت برای تولیدکننده که نانوا است، نمیصرفد که همین موضوع باعث کاهش وزن نان که به صرفه است، میشود.
رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرفکنندگان استان زنجان افزود: در چند سال گذشته، قیمت انرژی و دستمزد نیروی انسانی افزایش یافت که در نتیجه بهای تمام شده و هزینه سربار نانوایان را افزایش داد ولی تغییر نیافتن قیمت نان سببب شده که آنان با مشکل مواجه شوند.
استجلو، کاهش وزن چانه نان را تخلف دانست و تصریح کرد: چندی قبل در استان افزایش قیمت نان در دستور کار قرار گرفته بود ولی تاکنون هنوز افزایشی نیافته است و این افزایش نیافتن قیمت سبب شده که در رابطه با کمفروشی و گرانفروشی نان پروندههای تخلف صنفی تشکیل شود.
انتهای پیام