نون رهته


نان رِهتَه (از ماده واژه: ریخته) در بندرعباس و فین از خمیر رقیقی که روی تاوه ریخته و نانی نازک با افزودن چاشنی مهیاوه و...



نان رِهتَه (از ماده واژه: ریخته) در بندرعباس و فین از خمیر رقیقی که روی تاوه ریخته و نانی نازک با افزودن چاشنی مهیاوه و سوراغ (سورَوَغ) درست می‌شود.
در منطقه میناب به این نان، توموشی یا تیر مُشی گفته می‌شود.
در لارستان به این نان، رگاگ (رقاق) گفته می‌شود.
در امارات و کشورهای حاشیه خلیج فارس این نان که توسط ایرانی‌ها به حاشیه جنوبی خلیج فارس برده شده است، " خُبز رقاق" می‌گویند. اما هم اکنون در حال ثبت این نان به نام نانی اماراتی هستند!!

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه هرمزگان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


می دانستید مادر ترانه علیدوستی یک هنرمند معروف است؟ | شباهت جالب ترانه علیدوستی به مادر...