مصرف ماهی باعث کاهش کم خونی می گردد


مصرف ماهی باعث کاهش کم خونی می گردد
مصرف یک ماده غذایی از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند و کم خونی را بهبود می بخشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، یکی از مهم ترین و سالم ترین مواد غذایی ماهی است که به دلیل دارا بودن پروتئین، ید، اسید های چرب امگا ۳ و ویتامین D برای حفظ سیستم ایمنی بدن و تقویت مغز بسیار توصیه می شود، ولی بهتر است بدانید که مصرف بعضی از ماهی ها مثل انواع ماهی های چرب سالمون، قزل آلا، ساردین، تُن و خالی مخالی بیشتر توصیه می شود.

از آنجایی که ویتامین D محلول در چربی یک ماده ای مغذی است که بیشتر مردم از کمبود آن رنج می برند، پس مصرف ماهی می تواند تا حد بسیار زیادی کمبود ویتامین D در بدن را جبران کند.

مصرف اسید های چرب امگا در بدن برای عملکرد مطلوب بدن و مغز مفید است و مصرف حداقل یک یا دو بار در هفته ماهی بعنوان منبع غنی اسیدهای چرب امگا بسیار سفارش می شود.

کاهش بروز بیماری قلبی با مصرف ماهی

حمله قلبی رایج ترین علل مرگ زودرس در دنیا است، پس مصرف ماهی در هفته می تواند خطر ابتلا به حمله ی قلبی را کاهش دهد و سلامت جسمانی شما را به خوبی تضمین کند. فیلسوفان با شواهد علمی مختلف نشان داده اند که مصرف مرتب ماهی می تواند افراد را کمتر در معرض خطر حمله های قلبی، سکته های مغزی و مرگ ناشی از بیماری های قلبی قرار دهد، حتی در آمریکا پژوهشگران و فعالان حوزه سلامت به این نتیجه دست یافته اند که مصرف ماهی بیش از یک بار در هفته احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را تا ۱۵ درصد کاهش می دهد.

مصرف ماهی باعث کاهش کم خونی می گردد

رشد حیاتی بدن

مواد مغذی و اسید های چرب امگا ۳ مخصوصا اسیددوکوزاهگزائنوئیک( DHA) در ماهی عمیقاً برای رشد و نمو بدن حیاتی هستند و مصرف آن برای مادران باردار و شیرده ضروری است. البته به یاد داشته باشید که ماهی های دارای جیوه را به دلیل آسیب و بروز اختلال در مغز کمتر استفاده کنید و همچنین ماهی های خام و نپخته هم مثل سوشی هرگز نباید در لیست غذایی مادران باردار قرار بگیرند، چون ممکن است حاوی میکروارگانیسم هایی باشند که به جنین آسیب وارد می کنند.

مصرف ماهی باعث کاهش کم خونی می گردد

عملکرد بهتر مغز

مصرف ماهی با افزایش ماده خاکستری در مغز، کاهش زوال عقل و خط ابتلا به بیماری آلزایمر را به دنبال دارد.

مصرف ماهی باعث کاهش کم خونی می گردد

بهبود کم خونی

اغلب زنان به علت قاعدگی دچار کم خونی می شوند ، ماهی یکی از منابع بسیار خوب تامین آهن است و مصرف آن باعث خونسازی و مقاومت بدن در برابر میکروب ها می شود و نقش مفیدی در پیشگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن به عهده دارد.

مصرف ماهی باعث کاهش کم خونی می گردد

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اخبار پزشکی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جوک،متن و اس ام اس بی ادبی و زناشویی شب جمعه (18+)