با این راه ها خطرات یائسگی زودهنگام را به تاخیر بیندازید


با این راه ها خطرات یائسگی زودهنگام را به تاخیر بیندازید
مطالعات نشان می دهد شروع زودهنگام یائسگی، زنان را در معرض ریسک بالا بیماری های مانند دیابت، امراض قلبی و موارد دیگر قرار می دهد.

به گزارش مهر، یائسگی یک پدیده بیولوژیکی طبیعی است که هر زنی آن را تجربه می کند. این پدیده زمانی رخ می دهد که تخمدان ها دیگر تخمک تولید نمی کنند و میزان هورمون استروژن بدن که چرخه تولیدمثل را تنظیم می کند، کاهش می یابد.

سن معمولی یائسگی بین سنین ۴۵ تا ۵۵ سال است ولی شرایط متعددی باعث شروع دوره یائسگی پیش از سن ۴۵ سال می شود.

بر اساس مشاهده های مطالعه گذشته، زنانی که در معرض یائسگی زودهنگام قرار می گیرند سه برابر بیشتر با خطر ابتلاء به شرایط چندبیماری تا سن ۶۰ سالگی روبرو هستند.

شرایط چندبیماری به مفهوم وجود همزمان دو یا چند بیماری زیر است:دیابت، فشارخون بالا، بیماری قلبی، سکته، آرتروز، پوکی استخوان، آسم، بیماری انسداد ریه، افسردگی، استرس و سرطان سینه.

پژوهشگران معتقد هستند میزان پایین استروژن، علل اصلی افزایش ریسک این بیماری ها است.

مطالعات نشان می دهد زمان شروع یائسگی با تغذیه هم مرتبط است. محققان متوجه شدند شروع یائسگی می تواند با میزان مصرف هر وعده ماهی و حبوبات جدید تا سه سال به تأخیر بیفتد. نخود و لوبیا من جمله حبوبات محبوب در این زمینه هستند.

همینطور گنجاندن مواد خوراکی مملو از زینک( روی) و ویتامین B6 می تواند شانس به تأخیر انداختن یائسگی را افزایش دهد.

بعلاوه احتمال به تأخیر افتادن یائسگی در گوشت خوارها نسبت به افراد گیاهخوار ، حدود یک سال است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اخبار پزشکی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)