منظومه فکری رهبری زیرساخت تولید محتوای شجره صالحین است


منظومه فکری رهبری زیرساخت تولید محتوای شجره صالحین است

گروه سیاست و اقتصاد ــ رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: منظومه فکری مقام معظم رهبری به‌عنوان زیرساخت تولید محتوا برای شجره طیبه صالحین مورد توجه قرار گیرد و ارکان نظام تربیتی بسیج باید بتوانند این رسالت مهم را محقق کنند.

منظومه فکری رهبری زیرساخت تولید محتوای شجره صالحین استبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، سردار سرتیپ غلامرضا سلیمانی، رئیس بسیج مستضعفین شامگاه گذشته، 28 دی‌ماه در سومین اجلاسیه سراسری اساتید شبکه تربیتی صالحین در جمع بیش از ۲۰۰ نفر از اساتید شبکه تربیتی صالحین کشور در مشهد با بیان اینکه گاهی اوقات در کارها و رفتارهای سازمانی نوساناتی ایجاد می‌شود که انعکاس آن‌ها باعث ناامیدی و شبهه می‌شود، اظهار کرد: در سال ۶۰ وقتی عملیات طریق‌القدس انجام و موقعیت جغرافیای بستان محقق شد، امام خمینی(ره) طی پیامی فرمودند: «فتح‌الفتوح انقلاب اسلامی تربیت جوانان مؤمن و انقلابی است».

وی افزود: زمانی که این جوانان به این صورت تربیت شوند، فتوحات بزرگ به دست خواهد آمد و مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع تأکید دارند که تمام دغدغه ما درون بسیج است. ایشان می‌فرمایند: «اگر ۸ میلیون جوان مؤمن انقلابی داشته باشیم هیچ غمی نداریم و انقلاب اسلامی هیچ کاستی نخواهد داشت».

سلیمانی عنوان کرد: تربیت جوان مؤمن انقلابی، راهبرد و استراتژی در رابطه با نظام تربیتی بسیج است و بسیج در شرایط جدید در گام دوم انقلاب اسلامی با اقتضائات جدید روبه‌رو است و به شدت نیازمند سازماندهی نوجوانان و جوانان هستیم تا بتوانیم به نیازهای نظام اسلامی و ملت ایران تحت فرماندهی رهبر معظم انقلاب عمل به اندازه و به موقع داشته باشیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد: برای رسیدن به این دستاورد بزرگ باید سایه نظام تربیتی بر همه فعالیت‌های بسیج گسترانیده شود.

وی افزود: بسیج بزرگ‌ترین شبکه مردمی در کشور و در جهان است و به نقطه اکمال سازماندهی نرسیده، راه طولانی در پیش دارد و برای این تکامل باید رویکردهای جدیدی را اتخاذ کنیم.

ایجاد زمینه برای فعالیت مؤمنانه

سلیمانی با اشاره به اهمیت زمینه‌سازی برای فعالیت مؤمنانه و انقلابی نوجوانان، بیان کرد: بخش قابل توجهی از پایگاه‌ها با محوریت مساجد فعال شوند و این یک فرصت و ظرفیت جدید برای نظام تربیتی بسیج است؛ لذا مهم‌ترین و اساسی‌ترین اقدام سازمان بسیج در سال آینده فعال‌سازی پایگاه‌هاست.

وی ادامه داد: فعالیت‌های پایگاه‌ها مهم و متنوع است و اقدام اساسی در سال آینده به ظرفیت‌رسانی پایگاه‌های مقاومت در مساجد برای اسلامی کردن محلات است و این فرصت مهمی برای نظام تربیتی بسیج است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: علاوه بر کیفی کردن حلقه‌های صالحین و افزایش حلقه‌ها، تشکیل 200 هزار حلقه صالحین در بسیج پیش‌بینی شده تا بسیج از قاعده دوباره با اولویت پایگاه‌ها و واحدهای دانش‌آموزی و واحدهای قشری احیا و فعالسازی شود.

مساجد، محور بسیج برای اسلامی کردن محلات

سلیمانی در ادامه بیان کرد: در بسیج محور بودن مساجد مورد تأکید جدی است و هدف پایگاه‌ها، اسلامی کردن محله است که این موضوع از لحاظ پیگیری و مطالبه به‌عنوان اقدام اصلی سازمان بسیج است.

وی افزود: از 54 هزار پایگاه مقاومت بخش قابل توجهی فعال است و شورای پایگاه‌های فعال برای سایر پایگاه‌ها الگو خواهند شد، پایگاهی که فعال می‌شود نزدیک به 40 عرصه نقش‌آفرینی در موضوعاتی مانند سازندگی، ورزشی، فرهنگی دارد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: سرگروه نقش‌آفرین باید حالت مربی داشته باشد و سایه نظام تربیتی از مجرای گروه‌های نقش‌آفرین وارد بدنه بسیج شود.

سلیمانی با بیان اینکه برای تربیت 8 میلیون جوان مؤمن انقلابی راهی به جز پرداختن به پایگاه‌های مقاومت نداریم، بیان کرد: شورای عالی صالحین با مسئولیت فرماندهی کل سپاه تشکیل شده و پیگیری‌های سازمان بسیج از نظام تربیتی انجام خواهد شد. شورای محتوایی شجره طیبه صالحین نیز با مسئولیت نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه و اساتید تشکیل شده است.

وی گفت: منظومه فکری مقام معظم رهبری به‌عنوان زیرساخت تولید محتوا برای شجره طیبه صالحین مورد توجه قرار گیرد. ارکان نظام تربیتی بسیج باید بتوانند این رسالت مهم را محقق کند که امیدواریم این اجلاسیه فصل جدیدی را در این زمینه برای ما بگشاید.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به تأثیر شجره طیبه صالحین در بارور کردن تشکیلات انقلاب اسلامی، گفت: تربیت انسان‌های فرهیخته در حوزه‌های علمیه و بخش‌های مهم کشور دارای اهمیت است، مقام معظم رهبری بر ایمان و غیرت دینی تأکید دارند و این‌ها را باعث پیروزی انقلاب اسلامی معرفی کردند و این موضوع برای بسیج نیز مطرح است که از رویش‌ها به‌عنوان فرصت بهره‌مند شویم؛ لذا جوانان باید قطعاً بدون کوچک‌ترین تزلزلی در حفظ آرمان‌های انقلاب به سمت پایگاه‌های مقاومت دعوت شوند.

وی تصریح کرد: اهداف ثابت هستند اما روش‌ها الزاماً ثابت نیست و برای جذب به سمت پایگاه‌ها باید از روش‌های جدید استفاده می‌کنیم و میدان را برای ابتکارات پایگاه باز خواهیم کرد.

سلیمانی ضمن تأکید بر توانمندسازی کادر تربیتی و تکیه بر محتوای مورد تأیید، گفت: اگر توانمندسازی 1.5 میلیون نفر از بسیجیان انجام شود تمام شبکه مدیریت بسیج برای نقش مربی‌گری توانمند شده است که البته عملیاتی ساختن آن امری دشوار است و باید با بروزرسانی و آسیب‌شناسی تجارب گذشته، در این موضوع راهکارهای مناسب اتخاذ شود و استان‌ها با رویکرد قوی‌تر ادامه مسیر را محقق سازند.

وی با اشاره به اینکه امروز هنوز شجره طیبه صالحین برای پاسخ دادن به نظام تربیتی در حد تشکیلات انقلاب اسلامی راضی کننده نیست، افزود: فرصتی داریم تا نوجوانانی که در پایگاه‌ها حضور دارند با رفع نیازهای زیرساختی و حل سایر مشکلات پایگاه‌ها از این ظرفیت استفاده حداکثری ببرند و هیچ محله‌ای از صدارت مساجد بی‌نصیب نماند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه باید بسیج بتواند با کمک امام جماعت در مسیر ایجاد محلات اسلامی گام بردارد، افزود: قرار است تا پایان برنامه ششم بسیج ۲۰۰ هزار حلقه صالحین تا دو سال آینده ایجاد شود و باید تمام تلاش خود را در این زمینه انجام دهیم.

سلیمانی گفت: 80 درصد دانش‌آموزان باید تحت تعلیم برنامه‌های تعلیماتی بسیج قرار گیرند؛ لذا امروز انقلاب اسلامی از هر زمانی بیشتر به تشکیلاتی همچون بسیج نیاز دارد.

انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نقاشی سیزده بدر | 70 نقاشی کودکانه و رنگ آمیزی درباره سیزده به در