پشت پرده غذاهای ارزان؛ از استفاده گوشت قورباغه داخل کباب تا مسمومیت کشنده با آش دوغ


پشت پرده غذاهای ارزان؛ از استفاده گوشت قورباغه داخل کباب تا مسمومیت کشنده با آش دوغ

بهداشت و ایمنی غذاهای ارزان قیمت از شایعه تا واقعیت به روایت بهادر حاجی محمدی بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی

منبع:آخرین خبر

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه چندرسانه ای

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ماجرای ترک یک برنامه تلویزیونی توسط زهرا شجاعی