طرز تهیه کوکو شیرین لذیذ و فوت و فن هایی که باید در پخت این غذای ایرانی رعایت کنید


کوکو شیرین یکی از غذا های ایرانی بسیار خوشمزه است که مربوط به استان خراسان رضوی و مشهد است و به صورت دسر و پیش غذا نیز سرو می شود، این غذای خوشمزه را به راحتی می توانید در منزل تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل نمایید. مواد لازم تخم مرغ : چهار عدد سیب زمینی آپ پز : نیم کیلو خلال پسته : 30 گرم خلال بادام30 گرم زعفران آب کرده : به میزان...

کوکو شیرین یکی از غذا های ایرانی بسیار خوشمزه است که مربوط به استان خراسان رضوی و مشهد است و به صورت دسر و پیش غذا نیز سرو می شود، این غذای خوشمزه را به راحتی می توانید در منزل تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل نمایید.

طرز تهیه کوکو شیرین لذیذ و فوت و فن هایی که باید در پخت این غذای ایرانی رعایت کنید

مواد لازم

تخم مرغ : چهار عدد سیب زمینی آپ پز : نیم کیلو خلال پسته : ۳۰ گرم خلال بادام۳۰ گرم زعفران آب کرده : به میزان لازم زرشک : پانزده گرم ماست : سه قاشق سوپ خوری بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری شکر : یک پیمانه روغن مایع : ۱۰۰ گرم گلاب : چهار قاشق سوپ خوری نمک و فلفل : به میزان خیلی کم آب : نصف پیمانه لیموترش، خیارشور، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای : برای تزیین

طرز تهیه کوکو شیرین لذیذ و فوت و فن هایی که باید در پخت این غذای ایرانی رعایت کنید

طرز تهیه کوکو شیرین با طعم عالی

ابتدا سیب زمینی های آبپز شده را پوست گرفته و رنده کنید سپس تخم مرغ ها را داخل ظرف دیگری بشکنید و با چنگال خوب هم بزیند و به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه کوکو شیرین حالا به مقدار کم نمک و فلفل اضافه کنید سپس به کوکو ماست و بیکینگ پودر اضافه کنید و با کمک قاشق خوب هم بزنید.

حالا به منظور تهیه شربت کوکو، داخل قابلمه ای کوچک آب ریخته سپس به آن زعفران، شکر و گلاب بیافزایید و اجازه دهید بر روی حرارت به جوش آید.

در این مرحله به شربت، خلال و زرشک اضافه کنید سپس داخل تابه مقداری روغن زیتون ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس مواد کوکو را داخل تابه پخش نمایید و با کمک پشت قاشق روی آن را صاف کنید

در مرحله آخر پس از سرخ شدن یک طرف کوکو آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود سپس بر روی کوکو مواد شربت کوکو ریخته تا در زمان سرخ شدن شربت به خرد کوکو برود، در تابه را نبندید و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم کوکو پخته شود، نوش جان.

طرز تهیه کوکو شیرین لذیذ و فوت و فن هایی که باید در پخت این غذای ایرانی رعایت کنید

نکاتی در رابطه با کوکو شیرین

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن تقریبا نیم ساعت می باشد. کوکو شیرین را می توان در وعده شام، ناهار و پیش غذا سرو کرد. زمان پخت و انتظار آن حدود ۳۰ دقیقه می باشد. می توانید در ماه مبارک رمضان کوکو شیرین را به عنوان سحری و افطاری نوش جان کنید. مواد مواد اولیه و دستور تهیه کوکو شیرین برای چهار نفر مناسب است.

در پایان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی بیشتر با طرز تهیه انواع کوکو ها از جمله : کوکو سیب زمینی، کوکو قارچ، کوکو سبزی و کوکو تره بر روی لینک مورد نظر کلیک نمایید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ 30 فروردین + دانلود غزل حافظ