یکهزارو 83 تن گوشت سفید در گچساران تولید شد


یکهزارو 83 تن گوشت سفید در گچساران تولید شد

گچساران- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: یکهزارو83 تن گوشت سفید امسال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

سید عبدالوهاب پورالحسینی روز چهار شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان گوشت سفید در ۱۱ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۲۲۰ هزار قطعه در هر دوره سه ماهه پرورش تولید شد.

وی بیان کرد: در این تعداد مرغداری فعال ۶۴۶ هزارو ۷۵۰ قطعه جوجه ریزی انجام گرفت.

پورالحسینی ابراز کرد: ۳۲ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۶۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره سه ماهه در شهرستان گچساران وجود دارد.

وی اظهار داشت: ۲۱ واحد مرغداری شهرستان گچساران بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال است.

پورالحسینی گفت: ماهانه ۱۴۰ تن تخم مرغ در ۲ واحد مرغداری تخم گذار در این شهرستان تولید و وارد بازار می شود.

یکهزارو۴۴۷ تن گوشت سفید سال گذشته در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

سالانه ۱۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و روانه بازار مصرف می شود.

شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کهگیلویه و بویراحمد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پنتاگون: اقدامی که ایران انجام داد یک حمله بی‌سابقه بود