رضا محمودی زاوه در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای اجرای نظارت بهداشتی دامپزشکی شهرستان بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، تمامی محمولههای مرغ تازه و منجمد وارده به شهرستان تخلیه، نگهداری و عرضه به بازار مصرف توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی شبکه بازدید، بازرسی و نظارت انجام میشود.
رئیس دامپزشکی قاینات ادامه داد: با همکاری کارشناسان شبکه دامپزشکی قاینات بر واردات و توزیع 350 هزار کیلوگرم مرغ تازه و منجمد نظارت بهداشتی صورت گرفت.
محمودی زاوه گفت: برای مصرف اصولی گوشت، حتما باید گوشت بستهبندی شده و دارای تاریخ تولید و مشخصات معتبر و فاقد هر گونه بو یا رنگ غیرطبیعی باشد و از انجماد مجدد گوشت خوداری شود.
وی با بیان اینکه گوشت تازه باید در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد و گوشت منجمد در دمای 18- درجه سانتی گراد نگهداری شود، یادآور شد: مطمئنا تهیه گوشت از مراکز عرضه مجاز و دارای تاییدیه بهداشتی دامپزشکی، تضمینکننده سلامت مصرفکنندگان است.
انتهای پیام