تولید ٧٧٣٠ تُن پودر ماهی در قشم


تولید ٧٧٣٠ تُن پودر ماهی در قشم

قشم- ایرنا- طی 9 ماه گذشته امسال، هفت هزار و 730 تُن پودر ماهی از صیدهای سنتی و صنعتی در قشم تولید و به شرکتهای خوراک دام داخلی ارسال شد

رییس اداره دامپزشکی قشم روز شنبه به خبرنگاران گفت: پودرهای تولید شده از ماهیان متوتا، ساردین و فانوس ماهی تهیه شد.

امین درا ادامه داد: کیفیت بالا و یکپارچه بودن نوع ماهی‌ها، قشم را به یکی از قطب‌های بزرگ تولید پودر ماهی در کشور تبدیل کرده است.

وی با اشاره به تاثیر مستقیم سلامت خوراک دام بر کیفیت گوشت و شیر دام، طیور و آبزیان تصریح کرد: تولید پودر ماهی زیر نظر کارشناسان دامپزشکی و همراه با آزمایشهای گوناگون صورت می‌گیرد.

درا افزود: آزمایش فلزات سنگین نیز به صورت تصادفی هر سه ماه یکبار انجام می‌گیرد که پس از تایید سلامت، به سرزمین اصلی صادر می‌شود.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۷۰۰ آزمایش بر روی ۱۰۰ نمونه پودر ماهی، توسط دامپزشکی انجام و سلامت آنها تایید شده است.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در خلیج فارس گسترده شده است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه قشم

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انشا در مورد روستا | 4 انشا زیبا درباره روستا برای پایه های مختلف تحصیلی