انجام مراقبت‌های درمانی از مادران باردار مبتلا به HIV با هدف پیشگیری از ابتلای فرزندشان / خانواده بیماران مبتلا به HIV از خدمات رایگان برخوردار می‌شوند


انجام مراقبت‌های درمانی از مادران باردار مبتلا به HIV با هدف پیشگیری از ابتلای فرزندشان / خانواده بیماران مبتلا به HIV از خدمات رایگان برخوردار می‌شوند

کارشناس مسئول برنامه ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت گفت: برای کنترهل و کاهش بیماری HIV اقدامات درمانی و آموزشی رفتار‌های پرخطر به افرادی که دارای رفتار‌های پر خطر هستند آموزش داده می‌شود.

انجام مراقبت‌های درمانی از مادران باردار مبتلا به HIV با هدف پیشگیری از ابتلای فرزندشان / خانواده بیماران مبتلا به HIV از خدمات رایگان برخوردار می‌شوندکیانوش کمالی کارشناس مسئول برنامه ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بیماری ایدز بر اثر ویروس HIV بروز پیدا می‌کند و جزء بیماری‌های عفونی محسوب می‌شود به طوری که برخی از افراد ویروس HIV را با ایدز اشتباه می‌گیرند.
او ادامه داد: وقتی که فردی با انجام آزمایش‌های مربوطه دارای HIV مثبت می‌شود این موضوع به مفهوم آن است که ویروس HIV در بدن فرد موجود است، ولی این مسئله به معنای این نبوده که فرد مبتلا به بیماری ایدز باشد، اما به مرور زمان منجر به عارضه ایدز در افراد می‌شود.
کارشناس مسئول برنامه ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت تأکید کرد: امروزه درمان‌های مؤثری برای ویروس HIV تولید شده است و این دارو‌ها از تکثیر ویروس ایدز در بدن افراد جلوگیری می‌کند.
کمالی بیان کرد: با توجه به پیشرفت علم پزشکی و درمان‌های جدید دیگر بیماری ایدز چهره مرگباری ندارد و این عارضه کشنده نیست.
او با اشاره به ارتباط بیماری ایدز و دوران جوانی اظهار کرد: انتقال ویروس HIV از طریق استفاده از سرنگ آلوده و تماس جنسی است و هیچ فردی با روبوسی یا خوردن غذا با ظرف مشترک با بیماران مبتلا به ایدز به این عارضه مبتلا نمی‌شود.
کارشناس مسئول برنامه ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت اظهار کرد: ویروس HIV در زنان باردار اگر به موقع درمان نشود احتمال دارد که بیماری ایدز به جنین منتقل شود به همین دلیل در دوران بارداری آزمایش‌های مربوط به ایدز انجام می‌گیرد که در صورت ابتلای مادر اقدامات درمانی و مراقبتی انجام می‌شود که در این حالت با تشخیص به موقع بیماری ایدز می‌توان از ابتلای جنین پیشگیری کرد.

لزوم شناسایی جوانان با رفتار‌های پرخطر در زمینه کنترل بیماری HIV

کمالی افزود: در تمام دنیا سن شیوع ابتلا به بیماری ایدز در دوران جوانی است و باید آموزش‌های لازم در زمینه رفتار‌های پرخطر به این گروه سنی آموزش داده شود.
او با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت در زمینه کنترل HIV گفت: کنترل HIV و بیماری ایدز مختص وزارت بهداشت نبوده و سازمان‌های مختلف باید خدمات خوبی را در این خصوص ارائه دهند که در این میان ارتقای آگاهی، پیشگیری و انجام آزمایش HIV به همراه مراقبت و درمان از جمله اقدامات مؤثر برای کنترل HIV است.

بیشتر بخوانید: نکات حیاتی درباره ایدز که کمتر به گوشتان خورده است +راه‌های پیشگیری و انتقال

کارشناس مسئول برنامه ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت یادآوری کرد: مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری به طور رایگان خدمات بهداشتی، مراقبتی و درمانی را ارائه می‌دهند و علاوه بر بیماران خانواد‌ه‌های آن‌ها نیز که در معرض خطر قرار دارند از خدمات خوبی به طور کاملاً رایگان و محرمانه بهره‌مند می‌شوند.
او افزود: اگر HIV مادران باردار مثبت باشد تست‌های تکمیلی برای آن‌ها در نظر گرفته و سپس در کمترین زمان مادر باردار تحت درمان قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه علمی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


این بازیگر دنیای شیرین بعد از 27 سال الان چه شکلی شده؟+ بیوگرافی اشکان اشتیاق