احداث پارک‌های محله‌ای در تبریز با رویکرد مدیریت بحران


احداث پارک‌های محله‌ای در تبریز با رویکرد مدیریت بحران

شهردار تبریز با اشاره به ضرورت ایجاد فضاهای باز در بافت‌های پر ازدحام شهری به عنوان سایت اسکان در مواقع بحران، گفت: رویکرد احداث پارک‌های محله‌ای در تبریز نیز در همین راستا اجرایی می‎شود.

ایرج شهین‌باهر در نشست مشترک شهردار، اعضای شورای شهر و مدیران شهری تبریز با همتایان خود در کاشان، اظهار کرد: این الزام باعث شده است تا در دو سال گذشته، احداث پارک‌های محله‌ای را در تبریز افزایش دهیم.

او این اقدام را مهم‌ترین موضوع در بحث زلزله عنوان کرد و افزود: هر چقدر هم بخواهیم فضاهای چندین هکتاری را به عنوان محیطی امن در کنار شهرها ایجاد کنیم، باز هم زلزله‌زدگان از کنار خانه‌های خود دور نمی‌شوند، تجربه این موضوع را داریم که همه دوست دارند حتی اگر در چادر هم باشند کنار خانه تخریب شده خود بمانند.

وی ادامه داد: با عنوان پارک‌های محله‌ای زمین‌های ورزشی در متراژ پنج هزار متر مربع تا سه هکتار در بافت‌های پرتراکم و مناطق محروم که آسیب پذیر هستند، ایجاد می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، شهین باهر با بیان اینکه ۲۴ پارک محله‌ای در تبریز احداث شده است، گفت: تا پایان سال ۱۵ پارک دیگر نیز در دست احداث است که پس از اتمام، تعداد پارک‌های محله‌ای تبریز به ۴۰ مورد خواهد رسید.

او ادامه داد: این پارک‌ها در مواقع بحران نیز محلی برای اسکان و خدمات دهی خواهد بود، احداث این فضاها در بافت حاشیه نشین تبریز بسیار ضروری است، چرا که در این بافت‌ها حتی محلی برای فرود بالگرد نداریم.

ایرج شهین باهر در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: شهرداری تبریز دو سال قبل، صد و پنجاه و ششمین عضو شهرهای تاریخی جهان شد و در این راستا در همایش‌ها و نشست‌هایی که سطح جهان برگزار می‌شود، شرکت می‌کنیم.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: شهریور ماه امسال نیز دهمین اجلاس بین‌المللی رشد و توسعه شهری با رویکرد حفاظت از بافت‌های تاریخی حوزه اوراسیا در تبریز برپا شد که اتفاقات خوبی در نتیجه این اجلاس رخ داد. شهر کاشان هم الزام دارد در چنین جلساتی حضور داشته باشد.

انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آذربایجان شرقی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


گیتی آذرپی درگذشت