تکذیب استفاده از یک سرسوزن برای 4 بیمار در همدان


تکذیب استفاده از یک سرسوزن برای 4 بیمار در همدان
مدیر مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت همدان استفاده از یک سرسوزن برای چهار بیمار در این بیمارستان را تکذیب کرد.

به گزارش ایرنا، حمید کیانی فتوت روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی دقیق و شفاف و پرهیز از انتشار اخبار خلاف واقع و ایجاد جو روانی در جامعه بیان کرد: قند خون با روش های مختلف اندازه گیری می شود که در بیمارستان بعثت شهر همدان از دستگاهی برای این موضوع استفاده می شود.

وی اضافه کرد: یک سایت خبری در اقدامی ناشیانه عنوان کرده بود که از یک سرنگ برای چند بیمار استفاده شده است در حالیکه برای تست قند خون از سرنگ استفاده نمی شود.

مدیر مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت همدان افزود: برای اندازه گیری قند خون از یک ابزاری شبیه قلم استفاده کرده با این توضیح که بعد از برداشتن سرپوش این قلم، سر سوزن (لنست) ظریف و یک بار مصرف را روی آن قرار داده و قلم برای گرفتن آزمایش آماده می شود.

کیانی فتوت ادامه داد: لنست وسیله‌ای سوزنی شکل است که از آن برای ایجاد سوراخ بسیار کوچکی در پوست استفاده می شود بنابراین قسمت بالای قلم یا نیشتر را بر روی یکی از انگشتان قرار داده و در یک حرکت سوزن (لن ست) با ایجاد سوراخ در دست موجب خروج چند قطره خون می شود.

وی گفت: خون بر روی ابزاری قرار گرفته و آن را بر روی کیت یا وسیله سنجش فند خون قرار داده و از این طریق می توان میزان قند خون افراد را بررسی کرد.

مدیر مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت همدان تاکید کرد: در هیچیک از این مراحل از سرنگ استفاده نمی شود همچنین تمامی سوزن های مورد استفاده برای تست قند خون یک بار مصرف هستند.

کیانی فتوت ادامه داد: با توجه به قیمت اندک سوزن لنست، نظارت های دقیق و مستمر و تعهد کادر پزشکی نسبت به بیمار هیچگاه کادر پزشکی به خود اجازه مصرف چند باره لوازم یکبار مصرف را نمی دهد.

وی بیان کرد: با این وجود پس از نشر این شایعه در فضای مجازی ، کمیته ای برای بررسی موضوع تشکیل شد و ضمن گفت و گو با مسئول شیفت، مدارک و مستندات و فیلم ها مورد بازبینی قرار گرفت که تاکنون این موضوع تایید نشده است.

مدیر مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت همدان اضافه کرد: حتی در صورت شایعه بودن برخی از مطالب درج شده در فضای مجازی یا نبود شاکی، باز هم موضوع توسط تیمی بررسی می شود و در صورت بروز تخلف موضوع از طریق مرجع قضایی پیگیری می شود.

کیانی فتوت با بیان اینکه هر ساله ۳۰ هزار عمل جراحی در بیمارستان بعثت صورت می گیرد افزود: احتمال بروز عارضه برای افراد به علت قصور پزشک، کادر و مشکلات ناشی از مواد مصرفی وجود دارد و در صورت شکایت افراد و تایید موضوع در کمیته پزشکی با متخلف برخورد می شود.

وی درباره شایعات مربوط به تعطیلی برخی بخش های بیمارستان بعثت به علت بروز آنفلوآنزا بیان کرد: این بیمارستان از سه بخش جراحی، ۲ بخش و از ۲ بخش تروما، یک بخش را برای بستری و خدمات رسانی به بیماران آنفلوآنزا اختصاص داده است همچنین ۶ بخش برای بستری اطفال مبتلا به این ویروس پیش بینی شده است.

مدیر مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت همدان اظهار داشت: یکی از ضرورت های اطلاع رسانی دقیق در حوزه تخصصی بهداشت و درمان برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی با هدف آشنا شدن خبرنگاران این حوزه با مسائل پزشکی است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اخبار پزشکی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اولین واکنش منوچهر هادی به ویدئوی جنجالی یکتا ناصر