فاجعه در خدمات درمانی برای ایثارگران


فاجعه در خدمات درمانی برای ایثارگران
۶۰ درصد از۱۲ هزارمرکزدرمانی و داروخانه قراردادهای خود با بیمه دی را لغو کردند.

هم اکنون از ۱۲ هزار مرکز درمانی و داروخانه که قبلا به ایثارگران ارائه خدمات می کردند، فقط پنج هزار ارائه خدمات می دهند و هفت هزار دیگر به دلیل پوشش نیافتن اعتباری با بنیاد قطع همکاری کرده اند. این خبر آن چه را قبلا در ذهن بسیاری بود که همه امکانات برای ایثارگران و خانواده شهداست، به باد می دهد و در واقع نه تنها همه امکانات برای آن ها نیست بلکه از مردم عادی نیز امکانات کمتری دارند. نمونه اش همین ۱۲ هزار مرکز درمانی است که ایثارگران از ۶۰ درصد آن نمی‌توانند خدمات دریافت کنند. این در حالی است که با وجود کسری بودجه پنج هزار میلیارد تومانی بنیاد شهید در سال ۹۸، لایحه بودجه۹۹ فقط دو هزار میلیارد بودجه این نهاد را افزایش داده است.

مهدی ایزدی معاون حقوقی و امور مجلس ستاد مرکزی بنیاد شهید بنابرخبری که ایرنا آورده گفته است: بنیاد شهید و امور ایثارگران به علت مشکلات اعتباری با ۱۲ هزار مرکز درمانی و داروخانه قرارداد بیمه دی داشته که پنج هزار آن باقی مانده و هفت هزار قرار داد را لغو کرده‌است. وی دلیل این موضوع را این طور روایت می‌کند: در پیش بینی بودجه سال گذشته به دولت اعلام شد که برای اجرای تکلیف این بنیاد ۱۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که مجلس ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان را تصویب کرد.

بدهی ۱۵۰۰ میلیاردی به دی

ایزدی از بدهی ۱۵۰۰ میلیارد تومانی این مجموعه به بیمه دی بر اساس قرارداد یک ساله با این سازمان خبر داد و گفت: ما در صدد هستیم تا با موافقت دولت ومجلس، سهام برخی از شرکت هایی که بر اصل ۴۴ قانون اساسی در اختیار دولت قرار دارد، به بنیاد شهید و امور ایثارگران واگذار شود تا این مجموعه از قبل فروش آن ها بتواند بخشی از مطالبات جامعه ایثارگری کشور را فراهم کند.

بنابرخبر ایسنا، وی با تاکید بر این که در حدود ۹۰ درصد از احکام قانون جامع جانبازان و ایثارگران کشور، ولو به صورت ناقص اجرا شده است، بیان کرد: اگر در بودجه سال آینده بخشی از هزینه های بنیاد شهید تأمین اعتبار شود، بقیه احکام باقی مانده نیز اجرایی خواهد شد و بخش قابل توجهی از این احکام عملیاتی می شود.

همچنین پیگیر واگذاری خودروهای هیبریدی به ایثارگران هستیم تا این افراد بتوانند با وارد کردن این خودروها، مشکل تردد خود را برطرف کنند و خللی هم که تا کنون متوجه قانون بوده است، برطرف شود.وی با بیان این که میزان مناقصه بیمه مکمل این مجموعه از مقدار سه هزار میلیارد تومان در سال گذشته به رقم سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در امسال رسیده است، گفت: همچنین بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با ۱۲ هزار مرکز درمانی و داروخانه قرارداد داشته است که تا این لحظه پنج هزار قرارداد از مجموع این مراکز باقی مانده و هفت هزار قرارداد نیز به علت مشکلات اعتباری لغو شده است.

بدهی به بیمه ایران

در بخشی از این اظهارات که ایرنا آن را گزارش کرده، وی گفت: بنیاد هزار و ۴۰۰ میلیارد به بیمه ایران بدهکار است و این بیمه در سه بار برگزاری مناقصه ارائه بیمه تکمیلی،شرکت نکرده است. ایزدی افزود: سه هزار میلیارد تومان بیمه مکمل بنیاد شهید و امور ایثارگران امسال مناقصه داشته که طی امسال این بیمه مکمل به سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی با تاکید بر این که نبود شفافیت لازم و غیر کارشناسی بودن برخی از قوانین حوزه ایثارگری، این مجموعه را با مشکلات متعددی مواجه کرده است، تصریح کرد: تعدد و کثرت قوانین حوزه ایثارگری، غیر شفاف بودن قوانین، تغییر به رأی برخی از مقررات، مشخص نبودن تکلیف اجرای قوانین ایثارگری در بخش خصوصی و کمبود اعتبار برای اجرای قوانین و... از جمله مواردی هستند که سبب شده است قوانین جامعه جانبازان و ایثارگران به نحو مطلوب اجرا نشود و اثرگذاری لازم را نداشته باشد.

khorasannews.com

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه دینی و مذهبی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)