2 نشانه ماست فاسد


2 نشانه ماست فاسد

از آن جا که اسیدیته فراورده های تخمیری پایین است ، میکروب ها نمی تواند در آن رشد کند به همین دلیل فراورده هایی مانند ماست و دوغ دیرتر فاسد می شود.

به گزارش افکارنیوز،

شیر مصرفی برای تهیه ماست، باید جوشیده شود. فعالیت میکروارگانیسم‌های غیر بیماری‌زای داخل محیط ماست (به‌صورت رقابتی اجازه رشد به دیگر باکتری‌ها را نمی‌دهد) روند فاسد شدن این محصول لبنی را به تعویق می‌اندازد.

اخبار اجتماعی- اسید لاکتیک در روند تخمیر با کاهش PH از فعالیت میکروب ها می کاهد و ماست دیرتر فاسد می شود .به گفته دکتر آراسب دباغ متخصص تغذیه، مسموم شدن با مصرف ماست، تقریبا منتفی است اما کیفیت این محصول می‌تواند تحت شرایطی به‌شدت پایین بیاید و آن را غیر قابل مصرف کند.

اگر ماست در معرض حرارت محیطی زیاد، تابش نور آفتاب یا گرمای شدید قرار بگیرد، پروتئین‌هایش هیدرولیز و به اسیدهای آمینه تجزیه می‌شود که مزه تلخی دارد. بنابراین می‌توان گفت تلخ شدن یا کپک زدن ماست نشانه ای از خرابی آن است و در این شرایط باید ماست را دور بریزید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | جاری شدن سیل در بهاباد یزد