طرز تهیه ذرت مکزیکی
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی، ابتدا ذرت ایتالیایی را بخار پز کنید اگر بخارپز نداشتید با نصف لیوان آب ذرت را درون قابلمه با حرارت کم بپزید.
مواد تشکیل دهنده ذرت مکزیکی:
ذرت ایتالیایی ۱ کیلو
قارچ خرد شده ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
سس مایونز ۱ کاسه کوچک
آویشن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره ۵۰ گرم
پودر سیر در صورت تمایل به مقدار لازم
طرز تهیه ذرت مکزیکی:
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی، ابتدا ذرت ایتالیایی را بخار پز کنید اگر بخارپز نداشتید با نصف لیوان آب ذرت را درون قابلمه با حرارت کم بپزید. ذرت ایتالیایی زیاد نیاز به پخت ندارد، بعد از اینکه آب آن تمام شد و ذرتها پختند قارچهای خرد شده را اضافه کنید. تا قارچها هم بخارپز شوند.
درون قابلمهای جدا کره را آب کنید و پنیر را به آن اضافه کنید حرارت را کم کنید تا پنیرها به آرامی آب شوند. زمانی که آب شدند زیر آن را خاموش کنید.
درون ظرفی سس را هم بزنید و ادویهها را به آن اضافه کنید و همه مواد و سس را به ذرت اضافه کنید و هم بزنید. ذرت مکزیکی خود را گرم سرو کنید.
نکاتی برای "طرزتهیه ذرت مکزیکی":
میتوانید در طرز تهیه ذرت مکزیکی کره و پنیر را مستقیما روی ذرت و قارچها بریزید.
برای محتویات ذرت مکزیکی میتوانید پنیر را حذف یا کم و زیاد کنید؛ و یا حتی سس را کم و زیاد کنید.
به مواد ذرت مکزیکی میتوانید به مقدار خیلی کم آبلیمو اضافه کنید.
منبع:بیتوته