طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی
تخم مرغ و شکر را به خوبی هم بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود سپس مواد مایع را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر مواد خشک را با هم الک کنید و اضافه کنید
مواد لازم برای کیک پودینگ فنجانی:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ استکان (۷۰ گرم)
شیر نصف لیوان
روغن مایع ۱ استکان (۸۰ گرم)
آرد ۱/۵ لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی
کاکائو (درصورت تمایل) ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲/۵ قاشق چایخوری
وانیل ۵ گرم
طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی:
تخم مرغ و شکر را به خوبی هم بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود سپس مواد مایع را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر مواد خشک را با هم الک کنید و اضافه کنید و مخلوط کنید مایه کیک تان آماده شده است، مایه کیک آماده شده را تا نیمه فنجانها پر کنید. فنجانها را درون قابلمه بگذارید. درون قابلمه به اندازهی نصف فنجانها آب بریزید به صورتی که پس از جوش آمدن آب داخل فنجانها پاشیده نشود.
روی آن را یک پارچه یا حولهی کاغذی بیاندازید و در قابلمه را ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زودتر میپزد بعد از زمانی آرام با انگشتتان آن را لمس کنید متوجه میشوید آماده است یا نه. (میتوانید از تست خلال دندان متوجه پخته شدن آن شوید)
مواد لازم برای پودینگ:
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ استکان
آرد ۴ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ۸۰ گرم
شکلات شیری ۸۰ گرم
طرز تهیه پودینگ:
به غیر از شکلاتها همهی مواد را با هم مخلوط کنید و مدام هم بزنید و بپزید (تا غلیظ شود و قوام پیدا کند) بعد از پختن گاز را خاموش کنید. شکلاتها را اضافه کنید و هم بزنید و روی کیکها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
منبع:بیتوته
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ استکان (۷۰ گرم)
شیر نصف لیوان
روغن مایع ۱ استکان (۸۰ گرم)
آرد ۱/۵ لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی
کاکائو (درصورت تمایل) ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲/۵ قاشق چایخوری
وانیل ۵ گرم
طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی:
تخم مرغ و شکر را به خوبی هم بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود سپس مواد مایع را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر مواد خشک را با هم الک کنید و اضافه کنید و مخلوط کنید مایه کیک تان آماده شده است، مایه کیک آماده شده را تا نیمه فنجانها پر کنید. فنجانها را درون قابلمه بگذارید. درون قابلمه به اندازهی نصف فنجانها آب بریزید به صورتی که پس از جوش آمدن آب داخل فنجانها پاشیده نشود.
روی آن را یک پارچه یا حولهی کاغذی بیاندازید و در قابلمه را ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زودتر میپزد بعد از زمانی آرام با انگشتتان آن را لمس کنید متوجه میشوید آماده است یا نه. (میتوانید از تست خلال دندان متوجه پخته شدن آن شوید)
مواد لازم برای پودینگ:
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ استکان
آرد ۴ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ۸۰ گرم
شکلات شیری ۸۰ گرم
طرز تهیه پودینگ:
به غیر از شکلاتها همهی مواد را با هم مخلوط کنید و مدام هم بزنید و بپزید (تا غلیظ شود و قوام پیدا کند) بعد از پختن گاز را خاموش کنید. شکلاتها را اضافه کنید و هم بزنید و روی کیکها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
منبع:بیتوته