مروری بر کتاب تغذیه در اسلام


مروری بر کتاب تغذیه در اسلام

بیرجند - ایرنا - کتاب تغذیه در اسلام نوشته حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی رضایی بیرجندی تاملی بر رزق الهی بوده که به اهمیت تغذیه از نگاه دین پرداخته است.

لزوم پرداختن به دانش تغذیه بر کسی پوشیده نیست زیرا از یک سو نیاز انسان به غذا همیشگی بوده و از سوی دیگر فراهم آوردن منبع اصلی ذخایر لازم برای بدن و توانبخشی به جسم و روح و تلاش برای تامین سوخت قوای مختلف و حتی درمان بیماری‌های گوناگون است.

بر این اساس آگاهی از تاثیر گونه‌های مختلف غذا بر روح آدمی جز از سوی پروردگار هستی و اولیای برگزیده‌اش از دیگری ساخته نیست.

حجت الاسلام و المسلمین رضایی بیرجندی نویسنده کتاب تغذیه در اسلام با نگارش چهار بخش به تبیین مبانی تغذیه، اصول تغذیه، روش‌های تغذیه و تغذیه بهشتیان و دوزخیان پرداخته است.

او کتابش را در صفحه ۲۰۶ به پایان رسانده و در بخش پایانی تاکید کرده است که باید با آموزش راهکارهایی، عادات نادرست تغذیه را ترک کنیم.

تغذیه در اسلام؛ مبانی، اصول و روش‌ها سال ۱۳۹۴ در هزار جلد از سوی نشر فکر و بکر منتشر شد و خرید اینترنتی آن در پایگاه WWW.fekrebekr.ir امکان پذیر است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه خراسان جنوبی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا