لزوم پرداختن به دانش تغذیه بر کسی پوشیده نیست زیرا از یک سو نیاز انسان به غذا همیشگی بوده و از سوی دیگر فراهم آوردن منبع اصلی ذخایر لازم برای بدن و توانبخشی به جسم و روح و تلاش برای تامین سوخت قوای مختلف و حتی درمان بیماریهای گوناگون است.
بر این اساس آگاهی از تاثیر گونههای مختلف غذا بر روح آدمی جز از سوی پروردگار هستی و اولیای برگزیدهاش از دیگری ساخته نیست.
حجت الاسلام و المسلمین رضایی بیرجندی نویسنده کتاب تغذیه در اسلام با نگارش چهار بخش به تبیین مبانی تغذیه، اصول تغذیه، روشهای تغذیه و تغذیه بهشتیان و دوزخیان پرداخته است.
او کتابش را در صفحه ۲۰۶ به پایان رسانده و در بخش پایانی تاکید کرده است که باید با آموزش راهکارهایی، عادات نادرست تغذیه را ترک کنیم.
تغذیه در اسلام؛ مبانی، اصول و روشها سال ۱۳۹۴ در هزار جلد از سوی نشر فکر و بکر منتشر شد و خرید اینترنتی آن در پایگاه WWW.fekrebekr.ir امکان پذیر است.
مروری بر کتاب تغذیه در اسلام
بیرجند - ایرنا - کتاب تغذیه در اسلام نوشته حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی رضایی بیرجندی تاملی بر رزق الهی بوده که به اهمیت تغذیه از نگاه دین پرداخته است.