به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، حسن رحمانی
اظهار داشت: امسال افزون بر ۸ میلیون ۳۸۲ هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای استان انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۱۰ واحد مرغداری در سطح استان فعال و تمامی محصولات آنها از سلامت و ایمنی لازم برخوردارند، تصریح کرد: با برنامهریزی های انجام شده، برای تامین گوشت مرغ تا پایان سال هیچ محدودیتی وجود ندارد.
مدیر طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از برقراری تعادل نسبی میان قیمت تمام شده محصول و قیمت محصول در بازار مصرف خبر داد و گفت: تمایل مرغداران به تولید و جوجهریزی از دلایل افزایش جوجهریزی در استان است.
رحمانی تاکید کرد: با توجه به فصل شیوع بیماری طیور در فصل سرما ، تاکنون هیچگونه بیماری طیور در مرغداریهای صنعتی و پرورش مرغ سنتی مناطق روستایی استان مشاهده نشده است.
وی با بیان اینکه مصرف روزانه گوشت سفید در این استان ۵۰ تن است، افزود: مازاد تولید به استانهای همجوار ارسال میشود.
به گزارش ایرنا، ظرفیت تولید سالانه مرغ گوشتی در مرغداری فعال استان ۳۰ هزار تن است و تولید گوشت سفید در این خطه بیشتر از سرانه مصرف کشور گزارش شده است.
چهارمحال وبختیاری دارای بیش از ۹۴۷ هزار نفر جمعیت است.