جوجه‌ریزی در مرغداری‌های چهارمحال و بختیاری 19 درصد افزایش یافت


جوجه‌ریزی در مرغداری‌های چهارمحال و بختیاری 19 درصد افزایش یافت

شهرکرد - ایرنا- مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از رشد 19 درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان از ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، حسن رحمانی

اظهار داشت: امسال افزون بر ۸ میلیون ۳۸۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۱۰ واحد مرغداری در سطح استان فعال و تمامی محصولات آنها از سلامت و ایمنی لازم برخوردارند، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی های انجام شده، برای تامین گوشت مرغ تا پایان سال هیچ محدودیتی وجود ندارد.

مدیر طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از برقراری تعادل نسبی میان قیمت تمام شده محصول و قیمت محصول در بازار مصرف خبر داد و گفت: تمایل مرغداران به تولید و جوجه‌ریزی از دلایل افزایش جوجه‌ریزی در استان است.

رحمانی تاکید کرد: با توجه به فصل شیوع بیماری طیور در فصل سرما ، تاکنون هیچ‌گونه بیماری طیور در مرغداری‌های صنعتی و پرورش مرغ سنتی مناطق روستایی استان مشاهده نشده است.

وی با بیان اینکه مصرف روزانه گوشت سفید در این استان ۵۰ تن است، افزود: مازاد تولید به استانهای همجوار ارسال می‌شود.
به گزارش ایرنا، ظرفیت تولید سالانه مرغ گوشتی در مرغداری فعال استان ۳۰ هزار تن است و تولید گوشت سفید در این خطه بیشتر از سرانه مصرف کشور گزارش شده است.

چهارمحال وبختیاری دارای بیش از ۹۴۷ هزار نفر جمعیت است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه چهارمحال و بختیاری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


4 متن نمایشنامه طنز کوتاه؛ داستان های خنده دار و جذاب