«اینجا کن است، اینجا کن نیست» در «هنر و تجربه» اکران می‌شود


«اینجا کن است، اینجا کن نیست» در «هنر و تجربه» اکران می‌شود

کارگردان فیلم کوتاه «اینجا کن است، اینجا کن نیست» بیان کرد این فیلم در گروه سینمایی «هنر و تجربه» اکران می‌شود.

علیرضا غفاری کارگردان فیلم کوتاه «اینجا کن است، اینجا کن نیست»، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به چگونگی ساخت این فیلم کوتاه گفت: این فیلم کوتاه درباره سیاوش شیری کارگر یک رستوران است که البته درحال حاضر خود یک رستوران دارد، داستان از اینجا شروع شد که با رامین راستاد به یک رستوران در منطقه کن تهران رفتیم و در آنجا یکی از کارگردان رستوران را به من نشان داد و گفت وی اطلاعات بسیاری در مورد سینمای هالیوود دارد، بعد از صحبت با این جوان تصمیم گرفتم تا فیلمی درباره وی بسازم.

وی با اشاره به اینکه ساخت این فیلم در سال ۱۳۷۹ آغاز شد، تاکید کرد: «اینجا کن است، اینجا کن نیست»، درباره یک جوان علاقه‌مند به سینمای جهان است، این فرد به صورت کاملاً عجیب نبوغ سینمایی دارد و اطلاعات بسیاری در مورد سینمای هالیوود دارد.

غفاری بیان کرد: زمان بسیاری برای ساخت این فیلم گذاشتم و برای پایان بندی آن نزدیک به ۲۳۰ فیلم دیدم تا بتوانم سکانس پایانی را به بهترین شکل ممکن بسازم. البته از دیگر مسائلی که باعث طولانی شدن زمان ساخت این مستند شد، می‌توان به گم شدن فیلم در طول جابجایی دفتر و البته سفری که به خارج از ایران داشتم، اشاره کرد.

وی ادامه داد: در نهایت باید بگویم که ساخت «اینجا کن است، اینجا کن نیست»، نزدیک به ۱۹ سال طول کشید و برای پایان آن دوباره سراغ سیاوش شیری رفتم که حالا ۴۵ ساله است و صاحب یک رستوران شده است.

غفاری در پایان با اشاره به اینکه زمان ساخت فیلم ۳۶ دقیقه است، گفت این فیلم در خانه هنرمندان و خانه سینما اکران شد و در حال حاضر منتظر اکران آن در گروه «هنر و تجربه» هستم. البته در تلاش هستم تا این فیلم کوتاه را برای حضور در جشنواره فیلم کن آماده کنم. البته این فیلم کوتاه در جشنواره «سینماحقیقت» حضور دارد.


علیرضا غفاری کارگردان فیلم کوتاه «اینجا کن است، اینجا کن نیست»، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به چگونگی ساخت این فیلم کوتاه گفت: این فیلم کوتاه درباره سیاوش شیری کارگر یک رستوران است که البته درحال حاضر خود یک رستوران دارد، داستان از اینجا شروع شد که با رامین راستاد به یک رستوران در منطقه کن تهران رفتیم و در آنجا یکی از کارگردان رستوران را به من نشان داد و گفت وی اطلاعات بسیاری در مورد سینمای هالیوود دارد، بعد از صحبت با این جوان تصمیم گرفتم تا فیلمی درباره وی بسازم.

وی با اشاره به اینکه ساخت این فیلم در سال ۱۳۷۹ آغاز شد، تاکید کرد: «اینجا کن است، اینجا کن نیست»، درباره یک جوان علاقه‌مند به سینمای جهان است، این فرد به صورت کاملاً عجیب نبوغ سینمایی دارد و اطلاعات بسیاری در مورد سینمای هالیوود دارد.

غفاری بیان کرد: زمان بسیاری برای ساخت این فیلم گذاشتم و برای پایان بندی آن نزدیک به ۲۳۰ فیلم دیدم تا بتوانم سکانس پایانی را به بهترین شکل ممکن بسازم. البته از دیگر مسائلی که باعث طولانی شدن زمان ساخت این مستند شد، می‌توان به گم شدن فیلم در طول جابجایی دفتر و البته سفری که به خارج از ایران داشتم، اشاره کرد.

وی ادامه داد: در نهایت باید بگویم که ساخت «اینجا کن است، اینجا کن نیست»، نزدیک به ۱۹ سال طول کشید و برای پایان آن دوباره سراغ سیاوش شیری رفتم که حالا ۴۵ ساله است و صاحب یک رستوران شده است.

غفاری در پایان با اشاره به اینکه زمان ساخت فیلم ۳۶ دقیقه است، گفت این فیلم در خانه هنرمندان و خانه سینما اکران شد و در حال حاضر منتظر اکران آن در گروه «هنر و تجربه» هستم. البته در تلاش هستم تا این فیلم کوتاه را برای حضور در جشنواره فیلم کن آماده کنم. البته این فیلم کوتاه در جشنواره «سینماحقیقت» حضور دارد.

کد خبر 4771073

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فرهنگی و هنری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ارزش مایکروسافت معادل ارزش مجموع دو شرکت اپل و تسلا