برخورد با پیمانکار غذای دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران


برخورد با پیمانکار غذای دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران

معاون دانشجویی دانشگاه تهران از برخورد با پیمانکار غذای دانشکده اقتصاد خبر داد و گفت: دانشکده ها موظف به کنترل کیفیت غذای دانشجویان هستند.

سعید حبیبا در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره اعتصاب غذای دانشجویان دانشکده اقتصاد که به دلیل کیفیت نامناسب غذا صورت گرفته بود، اظهار کرد: به محض اطلاع موضوع را مورد بررسی قرار دادیم و مشخص شد پیمانکار در فرایند طبخ غذا بی توجهی کرده و به دلیل قصور صورت گرفته با او برخورد و تذکرات لازم داده شد.

وی افزود: روال به این صورت است که در چنین مواردی ابتدا به پیمانکار تذکر داده می شود و در مراحل بعدی جریمه و در نهایت منجر به لغو قرارداد می شود.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: طبخ غذا در دانشکده های دانشگاه تهران برون سپاری و به بخش خصوصی واگذار شده است با این حال اما دانشکده ها موظف هستند بر این روند حتما نظارت داشته باشند.

وی با اشاره به نظارت مرکز بهداشت بر روند تهیه غذا در آشپزخانه ها گفت: مرکز بهداشت دانشگاه وظیفه دارد هم در بحث بهداشت پرسنل و همچنین بهداشت محیط طبخ غذا و محل نگاهداری آن ها نظارت کامل داشته باشد و در نهایت گزارشات را به معاونت ارسال کند.

به گزارش مهر، ۲۰ آبان ماه دانشجویان دانشکده اقتصاد در اعتراض به کیفیت نامناسب غذا دست به اعتصاب غذا زدند که در نهایت علاوه بر برخورد با پیمانکار، مقرر شد مبلغ غذای روز دوشنبه ۲۰ آبان به حساب دانشجویان دانشکده اقتصاد برگشت داده شود.

همچنین به منظور نظارت بر سلف های دانشگاه، بررسی دقیق تر کیفیت و کمیت، روند طبخ و بررسی مواد اولیه و وضعیت بهداشتی آشپزخانه ها، شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران با هماهنگی اداره کل امور دانشجویی دانشگاه اقدام به معرفی ناظر دانشجویی کرده است.


سعید حبیبا در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره اعتصاب غذای دانشجویان دانشکده اقتصاد که به دلیل کیفیت نامناسب غذا صورت گرفته بود، اظهار کرد: به محض اطلاع موضوع را مورد بررسی قرار دادیم و مشخص شد پیمانکار در فرایند طبخ غذا بی توجهی کرده و به دلیل قصور صورت گرفته با او برخورد و تذکرات لازم داده شد.

وی افزود: روال به این صورت است که در چنین مواردی ابتدا به پیمانکار تذکر داده می شود و در مراحل بعدی جریمه و در نهایت منجر به لغو قرارداد می شود.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: طبخ غذا در دانشکده های دانشگاه تهران برون سپاری و به بخش خصوصی واگذار شده است با این حال اما دانشکده ها موظف هستند بر این روند حتما نظارت داشته باشند.

وی با اشاره به نظارت مرکز بهداشت بر روند تهیه غذا در آشپزخانه ها گفت: مرکز بهداشت دانشگاه وظیفه دارد هم در بحث بهداشت پرسنل و همچنین بهداشت محیط طبخ غذا و محل نگاهداری آن ها نظارت کامل داشته باشد و در نهایت گزارشات را به معاونت ارسال کند.

به گزارش مهر، ۲۰ آبان ماه دانشجویان دانشکده اقتصاد در اعتراض به کیفیت نامناسب غذا دست به اعتصاب غذا زدند که در نهایت علاوه بر برخورد با پیمانکار، مقرر شد مبلغ غذای روز دوشنبه ۲۰ آبان به حساب دانشجویان دانشکده اقتصاد برگشت داده شود.

همچنین به منظور نظارت بر سلف های دانشگاه، بررسی دقیق تر کیفیت و کمیت، روند طبخ و بررسی مواد اولیه و وضعیت بهداشتی آشپزخانه ها، شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران با هماهنگی اداره کل امور دانشجویی دانشگاه اقدام به معرفی ناظر دانشجویی کرده است.

کد خبر 4772820

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فرهنگی و هنری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


صوت/ دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان+متن