طرز تهیه کراکت بادمجان بسیار خوشمزه برای تجربه یک طعم متفاوت و محبوب


کراکت بادمجان یکی از انواع کراکت های بسیار خوشمزه و در عین حال شیک و مجلسی می باشد که می توانید به عنوان پیش غذا سرو کنید، در ادامه مطلب به شما عزیزان طرز تهیه کراکت بادمجان را آموزش خواهیم داد تا این غذای ساده را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل کنید. مواد لازم جهت تهیه کراکت بادمجان بادمجان : سه عدد سیر : یک حبه سیب زمینی : دو عدد پنیر...

کراکت بادمجان یکی از انواع کراکت های بسیار خوشمزه و در عین حال شیک و مجلسی می باشد که می توانید به عنوان پیش غذا سرو کنید، در ادامه مطلب به شما عزیزان طرز تهیه کراکت بادمجان را آموزش خواهیم داد تا این غذای ساده را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل کنید.

طرز تهیه کراکت بادمجان بسیار خوشمزه برای تجربه یک طعم متفاوت و محبوب

مواد لازم جهت تهیه کراکت بادمجان

بادمجان : سه عدد سیر : یک حبه سیب زمینی : دو عدد پنیر پیتزا : صدوپنجاه گرم پودر سوخاری : دویست گرم آرد سفید : پنجاه گرم پنیر پارمزان : پنجاه گرم جعفری خرد شده : دو تا سه قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم نمک و فلفل : به میزان لازم تخم مرغ در صورت نیاز : یک تا دو عدد

طرز تهیه کراکت بادمجان بسیار خوشمزه برای تجربه یک طعم متفاوت و محبوب

طرز تهیه کراکت بادمجان بسیار خوشمزه برای تجربه یک طعم متفاوت و محبوب
طرز تهیه کراکت بادمجان بسیار خوشمزه برای تجربه یک طعم متفاوت و محبوب

طرز تهیه کراکت بادمجان با طعم عالی

در نحوه تهیه کراکت بادمجان ابتدا بادمجان ها را داخل فر یا روی اجاق گاز یا بر روی زغال کباب کنید سپس پوست آن ها را گرفته و دانه های آن را جدا نمایید.

حالا بادمجان ها را داخل غذا ساز و یا با استفاده از گوشت کوب له کنید همچنین می توانید بادمجان را در روغن به صورت حلقه حلقه سرخ کرده و در نهایت داخل غذا ساز له کنید.

در این مرحله از طرز تهیه کراکت بادمجان سیب زمینی ها را آبپز کنید و پوست بگیرید سپس له کنید، حالا بادمجان و سیب زمینی له شده را به همراه پنیر پیتزا، پنیر پارمزان، آرد سفید،جعفری خردشده، سیر له شده و نمک و فلفل داخل کاسه بریزید و با دست همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

در صورتی که مایع به دست نچسبد نیازی به اضافه کردن تخم مرغ ها نمی باشد اما اگر مایه به دست تان میچسبد می توانید یک تا دو عدد تخم مرغ نیز اضافه کنید.

حالا به اندازه یک گردو از مایه کراکت را برداشته و با دست شکل دهید سپس داخل آرد سوخاری بغلتانید، بقیه مایه کراکت را نیز به همین صورت آماده کنید.

سپس روغن را داخل تابه بریزید و حرارت را ملایم کنید حالا کراکت ها را داخل روغن سرخ نمایید و پس از سرخ شدن کراکت ها را داخل آبکش فلزی قرار دهید، به منظور گرفتن روغن اضافی آن ها را بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی بگذارید.

در مرحله آخر از طرز تهیه کراکت بادمجان حالا کراکت ها را داخل ظرف مناسب سرو قرار دهید و با سبزیجات مانند نخودفرنگی پخته، گوجه فرنگی و زیتون تزیین نمایید.

طرز تهیه کراکت بادمجان بسیار خوشمزه برای تجربه یک طعم متفاوت و محبوب

نکات تکمیلی

۱.می توانید این غذا را در کنار سس تاباسکو و یا سس سالسای مکزیکی سرو کنید.

۲.در صورتی که ذائقه تان با بو و طعم سیر سازگار نیست می توانید از دستور غذایی تان سیر را حذف و یک تکه کوچک زنجبیل رنده شده و یا یک دوم قاشق چای خوری پودر زنجبیل را جایگزین کنید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


رابطه جنسی زیر دوش آب در حمام با همسر خوب است یا بد؟