ترشی لیته چاشنی بی نظیر غذا‌های پاییزی


ترشی لیته چاشنی بی نظیر غذا‌های پاییزی

بادمجان‌ها را در مخلوطی از آب و سرکه بپزید. آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. برای استفاده، آب آن‌ها را خوب بگیرید. همچنین می‌توانید آن‌ها را در فر و یا روی گاز کبابی کنید.

ترشی لیته چاشنی بی نظیر غذا‌های پاییزی
چی لازم دارم:

بادمجان ۱ کیلوگرم
سیر ۴ حبه
هویج ۱ کیلوگرم
سبزی‌های معطر ۳۰۰ گرم
کلم سفید ۶۰۰ گرم
فلفل سبز ۱ عدد
سیاه دانه به میزان لازم
ادویه ترشی به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سرکه به میزان لازم

چه جوری درست میشه:

۱. بادمجان‌ها را در مخلوطی از آب و سرکه بپزید. آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. برای استفاده، آب آن‌ها را خوب بگیرید. همچنین می‌توانید آن‌ها را در فر و یا روی گاز کبابی کنید.

۲. بادمجان‌ها را به همراه سیر و هویج در مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و خرد کنید.

۳. سبزی ها، کلم پیچ (گل کلم) و فلفل سبز را هم به سایر مواد اضافه کنید و بزنید تا خرد و خوب با هم مخلوط شوند. با توجه به ذائقه تان می‌توانید میزان فلفل سبز را کم و یا زیاد کنید.

۴. سیاه دانه، ادویه ترشی، زردچوبه، نمک و سرکه را هم به ترشی اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم ترکیب کنید. میزان سرکه باید در حدی باشد که ترشی نه خیلی شل و نه بیش از حد سفت باشد. میزان نمک به نسبت باید زیاد باشد.

۵. ترشی را در ظرفی که هوا نکشد، بریزید؛ درب آن را خوب ببندید و برای ۱ هفته در دمای محیط نگه دارید تا آماده شود. بعد از استفاده ترشی را در یخچال نگه داری کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پرستار سنگدل پس از قتل فجیع پیرزن پسر معلولش را در اتاق زندانی کرد / کشف جسد در کمد دیو...