بالا بردن هوش و تمرکز با طب سنتی
یک محقق و پژوهشگر گفت: یکی از مقویترین مواد برای تقویت هوش و تمرکز آب سیب است که افراد میتوانند از شربت آن هم استفاده کنند.
حیدر عظمایی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بالا بردن هوش و تمرکز با طب سنتی اظهار کرد: حافظه فعالیتهای ذهنی و روانی مغز را انجام میدهد و به ما این امکان را میدهد تا حالات خود مانند دانشها، تمایلات، خواستهها، دریافتهای حسی، قضاوتها، اندیشهها، دردها، لذتها و احساسات را حفظ و آنها را به هنگام نیاز در ذهنمان بازیابی کنیم.
وی در ادامه افزود: یکی از مفیدترین مواد برای تقویت حافظه، شربت و خود سیب است. این شربت حاوی ویتامین A، گروه ویتامینهای B ،B1 B2 ،B3 ،B6 ،C ،E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، آهن، منیزیم، منگنز، پکتین، روی و غیره است. این شربت تأثیر چشمگیری در سلامتی بدن دارد و تا حدی میتواند سلامت انسان را تضمین کند.
عظمایی گفت: از جمله خاصیتهای شگفتانگیز آن میتوان به جوانسازی پوست و مو اشاره کرد، این میوه به دلیل داشتن ویتامینهای A و C و E و پکتین خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند؛ استفاده از سیب میتواند بدن را تا حد زیادی در برابر انواع بیماریها، مخصوصاً سرطانها محافظت کند و موجب کاهش چربی خون شود. خوردن شربت سیب باعث تقویت سیستم قلبی و عروقی میشود و عملکرد سیستم عصبی و حافظه را بهبود میبخشد و میتواند از بروز آلزایمر پیشگیری کند. این شربت برای افرادی که از ناراحتیهای تنفسی مثل آسم و مشکلات ریوی رنج میبرند، بسیار مفید است و میتواند به افرادی که قند خون بالایی دارند، کمک کند.
بیشتر بخوانید: داروی تقویت حافظهای که موجب سقط جنین میشود/ چرا برخی افراد همیشه گرسنهاند؟
وی با تاکید کرد: خوردن سیب موجب درمان چاقی میشود؛ همچنین میتواند سنگ صفرا را دفع کند و از مشکلات مشابه آن جلوگیری کند. خوردن شربت سیب برای افرادی که سندروم روده تحریکپذیر دارند هم بسیار مفید است.
عظمایی گفت: نوشیدن این شربت خوشطعم باعث سمزدایی از کبد و کلیهها میشود و تأثیر چشمگیری در بهبود دید و قوای بینایی دارد؛ به طوری که استفاده از آن از بروز آب مروارید و بیماری تباهی لکه زرد (ماکولا) پیشگیری میکند.
وی تصریح کرد: فیبر موجود در سیب باعث بهبود عملکرد رودهها میشود و یبوست را برطرف میکند؛ استفاده از آن برای دندانها بسیار مفید است و باعث تقویت استخوانها میشود. شربت سیب میتواند یک نوشیدنی مناسب برای افراد در معرض پوکی استخوان و آرتروز باشد.
محقق و پژوهشگر بیان کرد: برای تهیه شربت سیب کافی است سیبهایی را که هستههای آن جدا شده است خوب میکس کنید. به ترکیب به دست آمده مقداری سکنجبین و در صورت دلخواه مقداری گلاب اضافه کنید تا آماده خوردن شود. توجه داشته باشید زمانی که گلاب اضافه شود، خاصیت نشاطآور و آرامبخشی هم پیدا میکند.
انتهای پیام /