نمی‌توان فرد هیپنوتیزم‌ شده را وادار به کارهای غیراخلاقی کرد


نمی‌توان فرد هیپنوتیزم‌ شده را وادار به کارهای غیراخلاقی کرد

دبیر انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران گفت: هیچ‌کس نمی‌تواند کسی را در حالت هیپنوتیزم وادار به انجام کارهای غیر اخلاقی کند. به گزارش سایک نیوز و به نقل از ایسنا، عنایت‌الله شهیدی در سمپوزیوم بین‌المللی هیپنوتیزم ورزشی، اظهار کرد: هیپنوتیزم می‌تواند به شما این اجازه را بدهد که انتخابی درست انجام دهید، در شرایطی که هنوز آن را تجربه نکرده‌اید....

دبیر انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران گفت: هیچ‌کس نمی‌تواند کسی را در حالت هیپنوتیزم وادار به انجام کارهای غیر اخلاقی کند.

به گزارش سایک نیوز و به نقل از ایسنا، عنایت‌الله شهیدی در سمپوزیوم بین‌المللی هیپنوتیزم ورزشی، اظهار کرد: هیپنوتیزم می‌تواند به شما این اجازه را بدهد که انتخابی درست انجام دهید، در شرایطی که هنوز آن را تجربه نکرده‌اید. هیچکس نمی‌تواند کسی را در حالت هیپنوتیزم وادار به انجام کارهای غیر اخلاقی کند.

وی افزود: دانش هیپنوتیزم از سال 1360 با نام های مختلف در ایران فعالیت کرده و هم اکنون نام خواب‌واره را به آن اطلاق می‌کنند. ما بیش از 20 سال است که در زمینه هیپنوتیزم انجمن علمی رسمی داریم و این علم سابقه نسبتا خوبی در ایران دارد و نوپا نیست. امکان ندارد کسی هیپنوتیزم شود و از این حالت خارج نشود. هیپنوتیزم متناسب با ذهن خود سوژه انجام می‌شود و هیچکس نمی‌تواند کسی را در حالت هیپنوتیزم وادار به انجام کارهای غیر اخلاقی کند.

مدرس انجمن هیپنوتیزم بالینی ایران، اظهار کرد: برخی از ورزش‌ها به گونه‌ای هستند که ما در آنها فرصتی داریم تا به حرکت بعدی فکر کنیم مانند شطرنج، اما در بعضی از ورزش‌ها فرصت زیادی نیست مانند تنیس روی میز. خیلی مهم است که ما به جای فکر کردن در لحظه، برای انجام حرکت از قبل آماده باشیم. ما باید بیاموزیم که چگونه می‌توانیم تعالی یادگیری را تقویت کنیم، در نتیجه‌ ارتقاء یادگیری سرعت ما در زمان تصمیم گیری پیشرفت خواهد کرد.

شهیدی بیان کرد: برای اینکه قهرمان ورزشی باشیم فقط داشتن مهارت‌های ورزشی کافی نیست. بسیاری از ورزشکاران در زمان تمرین عملکرد خوبی دارند، درحالی که در صحنه رقابت عملکرد آنها ضعیف می‌شود. ما می‌توانیم به کمک هیپنوتیزم به مراجع کمک کنیم تا توانایی‌های خود را تقویت کند و در زمان کوتاه تری از نظر ادراکی و از نظر حرکتی واکنش نشان دهد.

وی ادامه داد: ما زمانی که از هیپنوتیزم استفاده می‌کنیم سرعت و دقت بیشتری در عملکردهایمان داریم. هر حرکت ورزشی که یک ورزشکار انجام می‌دهد به این دلیل است که یادگیری متوالی تبدیل به حرکات متوالی و ثبت شده در حافظه شود. در این حالت دیگر نیازی به فکر کردن زیاد در هنگام انجام عمل نیست. هرکاری که می‌خواهید در ورزش انجام دهید باید اول آنها را تک به تک بیاموزید، اما بعد از تمرین زیاد به حافظه ناخودآگاه می‌رود و سرعت و دقت انجام آنها افزایش می‌یابد و دیگر نیاز نیست که شما همه مراحل را تک به تک طی کنید.

مدرس انجمن هیپنوتیزم بالینی ایران، گفت: ما دو نوع حافظه داریم؛ یک نوع حافظه آشکار و نوع دیگر حافظه نهان یا پنهان. یک سری مکانیزم‌های شناختی مغز در یادگیری انسان دخیل است که عمدتا مربوط به حافظه پنهان می‌شوند. این دو حافظه ضمن اینکه در برخی نقاط مکمل یکدیگر هستند، در برخی موارد دیگر مقابل هم قرار می‌گیرند. به این معنی که اگر ما زیاد به دنبال یادگیری آشکار برویم یادگیری نهان ضعیف می‌‎شود و بالعکس؛ به عنوان مثال زمانی که یک ورزشکار تلاش می‌کند تا حرکتی را یاد بگیرد بخش رقابتی حافظه فرد دارای اهمیت است.

وی اظهار کرد: هیپنوتیزم می‌تواند به شما این اجازه را بدهد که انتخابی درست انجام دهید در شرایطی که هنوز با آن مواجه نشده‌اید؛ برای مثال در زمینه ورزشی خیلی از موقعیت‌ها وجود دارد که شما هنوز آنها را تجربه نکرده‌اید، با تمرین این موقعیت‌ها در ناخودآگاه خود می‌توانید سرعت و دقت واکنش در این موقعیت‌ها را بالا ببرید.

مدرس انجمن هیپنوتیزم بالینی ایران، افزود: بازیکنان معمولا در روزهای تمرین عملکرد خوبی دارند، اما زمانی که به صحنه رقابت می روند دچار مشکل می‌شوند و نمی‌توانند روند خوبی را در پیش بگیرند. این ضعف ممکن است بابت اعتماد به نفس پایین افراد یا ترس از رقابت باشد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه روانشناسی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لخته خون گوشتی شبیه جگر در پریودی چیست و چه علتی دارد‌؟ +‌روش درمان