مدیران کل برای تسریع در روند اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی کمک کنند


مدیران کل برای تسریع در روند اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی کمک کنند

شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیای اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی را الزامی دانست و گفت:‌ مدیران کل دستگاه‌های اجرایی این استان برای تسریع در روند اجرایی طرح‌های اقتصاد مقاومتی استان کمک و تلاش کنند.

اقبال عباسی شامگاه چهارشنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: اطلاع‌رسانی از میزان پیشرفت طرح‌های اقتصاد مقاومتی استان به خصوص در بخش‌های راه و شهرسازی، آب، جهادکشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، صنعت معدن و تجارت و همچنین تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضرورت دارد.

وی افزود: در این راستا از ظرفیت بالای رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری در حوزه‌های مختلف بهره‌مندی لازم صورت گیرد.

عباسی تصریح کرد:‌ هم‌اینک علاوه بر فعالیت‌های مطلوب صورت گرفته در بخش‌های مختلف توسعه‌ای چهارمحال و بختیاری اما در اطلاع‌رسانی ضعیف عمل شده است.

وی یادآور شد: برای اجرای طرح‌های مختلف چهارمحال و بختیاری به خصوص راه‌آهن مبارکه – سفیددشت – شهرکرد، تامین مسکن ملی و محرومان، جاده‌سازی و رونق اقتصادی مسئولان وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه کشور همکاری بسیار مطلوبی داشته‌اند.

به گزارش ایرنا، پس از سفر معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به شهرکرد بعنوان نماینده دولت در ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری حمایت‌های ویژه‌ای از طرح راه‌آهن مبارکه – سفیددشت – شهرکرد انجام و دستوراتی برای تسریع در روند اجرایی آن از سوی محمدباقر نوبخت صادر شد.

این طرح در بخش زیرسازی در ۳ قطعه عملیات اجرایی دارد که قطعه نخست آن با شرایط مطلوب و ماشین‌آلات و امکانات کامل در حال احداث است.

۹۰ درصد از قطعه ۲ راه‌آهن مبارکه – سفیددشت – شهرکرد به طول ۲۰ کیلومتر در سال‌های قبل کار شده و در حال تکمیل است.

مناقصه قطعه ۳ این طرح انجام و پیمانکار مشخص و در محل مستقر شده است و براساس پیش‌بینی‌ها و توافق‌های صورت گرفته در سطح ملی و استانی قرار شده این طرح تا در بهار ۱۴۰۰ افتتاح و بهره‌برداری شود.

راه‌آهن مبارکه – سفیددشت – شهرکرد به طول ۹۶ کیلومتر با هدف جابجایی بار و مسافر احداث و باعث ایجاد تحول در وضعیت بخش‌های مختلف چهارمحال و بختیاری می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: سال گذشته ۲۰۰ طرح هادی روستایی در چهارمحال و بختیاری اجرا شد و امسال نیز ۱۰۰ طرح هادی در روستاهای این استان در حال اجرا است.

وی گفت: برای احداث هر واحد مسکونی در طرح احداث ۲ هزار و ۴۴۰ واحد مسکونی روستایی برای محرومان این استان ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت و ۲۵۰ میلیون ریال کمک بلاعوض اختصاص داده شد.

عباسی تاکید کرد: البته باید علت ابلاغ نشدن بخشی از تسهیلات بانکی این طرح به برخی شهرستان‌ها از سوی بعضی بانک‌ها به مدیران عامل بانک‌های مربوطه در سطح ملی ابلاغ و پاسخ خواسته شود.

وی همچنین با اشاره به مانده بدهی مالیاتی معوق ۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریالی در چهارمحال و بختیاری افزود: این مبلغ برابر بودجه یک سال این استان است.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد:‌ تمامی مسئولان دستگاه‌های اجرایی این استان موظفند برای وصول این مطالبات همکاری لازم را با اداره کل امور مالیاتی استان داشته باشند.

وی یادآور شد: مسئولان اداره کل امور مالیاتی چهارمحال و بختیاری نسبت به اطلاع‌رسانی گسترده و عمومی برای وصول مطالبات و بدهی‌های مالیاتی در استان اقدام کنند.

عباسی اظهار داشت: بودجه جاری ۲۴ دستگاه اجرایی بهره مند از بودجه استانی در چهارمحال و بختیاری برای سال‌جاری تنها ۲ هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال است.

وی گفت: این در حالی است که هزینه جاری دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری در سال حداقل ۲۰ هزار میلیارد ریال است.

به گزارش ایرنا، پرداخت بدهی‌های معوق مالیاتی در چهارمحال و بختیاری نشان از فرار مالیاتی در برخی بخش‌های این استان دارد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه چهارمحال و بختیاری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا