جذب 237میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در قم


جذب 237میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در قم

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم گفت: در شش ماهه نخست سال 237میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در قم جذب شده است.

به گزارش ایسنا، مهرداد غضنفری امروز در بیست و سومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری قم عنوان کرد: در رونق تولید، علی رغم اینکه تاخیر دیر هنگام را در ابلاغ سهم استان داشتیم ولی سرعت کار در یک ماه گذشته خوب بوده است و باید این سرعت حفظ شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم افزود: البته دقت لازم در اجرای مصوبات نیز امری ضروری است تا سهم خود را در رونق تولید به خوبی پیش ببریم، تاکنون 237 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در قم جذب شده است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر تا سهمیه 1 هزار و 80 میلیارد تومانی در جذب اعتبارات ویژه رونق تولید فاصله داریم و باید در 6 ماه دوم خلاءهای فعلی جبران شود و اعتبارات لازم را جذب کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم خاطرنشان کرد: کسب رتبه 9 برای قم در جذب تسهیلات رونق تولید مناسب است اما می‌توان این رتبه را ارتقا دهیم، هدف ما ایجاد رضایت در مردم و استفاده از فرصت‌های رونق تولید به خصوص برای تبصره 18 است چون نرخ سود پایین بوده و بهتر می‌توان تولید را رونق داد.

وی گفت: برخی از واحدهای تولیدی بنا به مشکلات اقتصادی نتوانسته‌اند تسهیلات خود را به موقع پرداخت کنند، باید راهکاری اتخاذ شود تا ضمن اینکه واحدها ملزم به پراخت بدهی شوند، مهلت لازم نیز ارائه شود و این واحدها در تامین مالی و پرداخت معوقات تقویت شوند.

غضنفری افزود:گزارش بانک ها در خصوص پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی،باید شفاف باشد و در شعب خود آمار را با سامانه تطبیق دهند.

وی اظهار کرد:پروژه های گردشگری در قم،پیشرفت خوبی داشته و 8 طرح نیمه کاره به زودی افتتاح می شود و 10 پروژه رونق تولید باقی مانده باید به زودی تعیین تکلیف شود و تا دهه فجر به اتمام برسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم بیان کرد:در حوزه گردشگری،باید احداث بازارچه ها در حمایت از تولید ایرانی به سرانجام برسد و شورای شهر موضوع تخصیص زمین را تعیین تکلیف کند،در رونق تولید باید عملکرد را ارتقای دهیم و مشکلات را شناسایی و حل کنیم.

وی با تاکید بر ارتقای ایمنی واحدهای صنعتی نیز عنوان کرد: ایمن‌سازی واحدهای صنعتی اهمیت زیادی دارد، قبل از بروز حادثه باید به فکر ارتقای ایمنی واحدهای صنعتی باشیم و پیش‌بینی‌های لازم را برای تامین تجهیزات ایمنی اتخاذ کنیم.

غضنفری اظهار کرد: در جهت ایمنی بعد از تذکر به واحدهای صنعتی باید طرحی در ارتقای ایمنی و اصلاح وضعیت واحد صنعتی ارائه شود و کار بر اساس قائده و ضوابط پیش رود.

وی خاطرنشان کرد:در مورد استقرار واحدهای صنعتی نیز، شرکت های شهرک های صنعتی باید بررسی لازم را انجام دهد و ضوابط استقرار واحد صنعتی در محدوده مورد توجه باشد و اگر منطبق بر ضوابط نبود گزینه‌های جایگزین معرفی شود تا طرح اجرایی شود،به طور کلی باید در تمامی این امور، سرعت خوبی به پیشبرد طرح‌ها بدهیم.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه قم

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید