طرز تهیه ونوشک پلو با طعمی بینظیر و عالی
ونوشک پلو (پلوی بنه یا پسته کوهی) از غذاهای محلی استان کرمانشاه با عطر و طعمی منحصر به فرد بوده که علاوه بر خوشمزگی از خواص درمانی بالایی برخوردار است.
ستاره | سرویس آشپزی - خواص پسته کوهی، بنه و یا ونوشک بسیار زیاد است؛ این گیاهان دارویی بوده و بومی استان کرمانشاه است که میوههای آن سفت و به رنگ قرمز هستند و پس از رسیدن، به رنگ قهوهای درمی آیند. میوه ونوشک به عنوان چاشنی در غذا مورد استفاده قرار میگیرد و از دیگر کاربردهای آن تهیه خورشت ونوشک مجلسی، ترشی بنه یا ونوشک و ونوشک پلو است. ونوشک پلو از غذاهای محلی استان کرمانشاه است که در ادامه قصد داریم طرز تهیه آن را با هم مرور کنیم.
طرز تهیه ونوشک پلو
مواد لازم | |
ونوشک تازه | 50 گرم |
پیاز متوسط | 1 عدد |
برنج ایرانی مرغوب | 3 لیوان |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
سیب زمینی | 1 عدد |
گوجه فرنگی متوسط | 3 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران آب کرده | به میزان لازم |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن محلی یا معمولی | به میزان لازم |
دستور تهیه
نکات مهم
سخن آخر
ونوشک پلو نوعی غذای محلی است که در صورت در دسترس نبودن ونوشک تازه میتوانید آن را با ونوشک خشک درست کنید. این پلو شباهت زیادی به استانبولی با گوشت چرخ کرده دارد، با این تفاوت که در آن گیاهی معطر و محلی به کار رفته که از خواص دارویی بالایی نیز برخوردار است. امیدواریم این غذا را درست کنید و نظرات و تجربیات خود را در این زمینه، در پایین همین صفحه با دیگران به اشتراک بگذارید.
در پایان به شما پیشنهاد میکنیم مطلب «طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی» را که یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه این استان است، از دست ندهید!
در پایان به شما پیشنهاد میکنیم مطلب «طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی» را که یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه این استان است، از دست ندهید!