جایگاه مناسب «محک» بین سازمان‌های مردم‌نهاد جهان


جایگاه مناسب «محک» بین سازمان‌های مردم‌نهاد جهان

عضو هیأت مدیره و ارزیاب ارشد انجمن جهانی مدیریت پروژه (IPMA) گفت: محک اولین سازمان مردم‌نهاد در جهان بوده که دارای رتبه سه ممیزی دلتا است.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، مؤسسه خیریه محک به عنوان اولین سازمان مردم‌نهاد جهان موفق به کسب سطح 3 استاندارد دلتا از انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه شد.

رینهارد واگنر، عضو هیأت مدیره و ارزیاب ارشد انجمن جهانی مدیریت پروژه (IPMA) در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: نتایج حاصل از ارزیابی محک بسیار ارزشمند است و سازمان‌های مردم‌نهاد زیادی برای پیشرفت و ادامه بقا به آنها نیاز دارند. محک باید از آنها دعوت کند تا برای یادگیری ارائه خدمات بهتر به جامعه، با این سازمان همقدم شوند.

وی در خصوص مؤسسه خیریه محک و فعالیت آن در حوزه سرطان کودک بیان کرد: در محک پروژه‌ها با هدف حمایت از کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌هایشان و همچنین تأمین هزینه‌های درمان آنها طراحی و اجرا می‌شود. به عبارتی پروژه‌ نهایی در این سازمان کمک به انسان‌هاست. پنج سال پیش با محک آشنا شدم و فهمیدم این سازمان نسبت به کاری که انجام می‌دهد مشتاق و علاقه‌مند است، پس تصمیم گرفتم نگاه عمیق‌تری به عملکرد این سازمان داشته باشم.

وی ادامه داد: در همان زمان محک نشان طلای انجمن جهانی مدیریت پروژه را به عنوان اولین سازمان مردم‌نهاد در جهان نیز به خود اختصاص داد و در سال 2018 دوباره کسب این نشان برای این مؤسسه تکرار شد. انجمن جهانی مدیریت پروژه این دستاورد را به عنوان یک الگو برای سازمان‌های مردم‌نهاد به جهانیان معرفی کرد. این نقطه آغازی بود برای اینکه محک را در سفر تکاملی که پیش رو دارد همراهی کنیم.

ارزیاب ارشد انجمن جهانی مدیریت پروژه (IPMA) با اشاره به ارزیابی داوطلبانه‌‌اش در محک، توضیح داد: من در 30 سال فعالیت خود در انجمن جهانی مدیریت پروژه آموخته‌های زیادی کسب کردم و خود را نسبت به جامعه جهانی مسؤول می‌دانم. محک اولین سازمانی نیست که به صورت رایگان مورد ارزیابی قرار دادم. اما اولین خیریه‌ای است که رتبه سه را در سطح جهان در این ارزیابی کسب کرده است.

واگنر ادامه داد: ارزیابی دلتا یک سبک بازجویی یا سوال و جواب صرف نیست. این ارزیابی گفتگویی میان طراحان ارزیابی و سازمان‌هاست. رسالت دلتا سوق دادن یک سازمان به سمت پیشرفت و ایجاد اشتیاق برای ادامه این مسیر است. در محک همه چیز به درستی سر جای خود قرار دارد.

وی افزود: همچنین طراحی و مدیریت پروژه در این سازمان به صورت حرفه‌ای انجام می‌شود. اما این ارزیابی آینده محک و مسیری که می‌خواهد در آن گام بردارد را واضح‌تر می‌کند. چرا که رضایت مردم و ذیربطان این سازمان را بهبود می‌بخشد. به واسطه این رضایت خانواده‌ها و کودکان مبتلا به سرطان خدمات بهتری را دریافت می‌کنند. از سوی دیگر این ارزیابی نشان داد که در کنار انجام پروژه و عمل به آن، هم‌افزایی برای دستیابی به منافع بلند ‌مدت در این مؤسسه از اهمیت زیادی برخوردار است. از این رو به محک و تمام سازمان‌هایی که پیشرفت را در دستور کار خود قرار دادند توصیه می‌کنم که هرگز خود را متوقف نکند.

انتهای پیام/

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اجتماعی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انتظار