دستور 2 ادویه برای حرفه ایها
ادویه ایتالیایی طعم دهنده بسیار خوبی برای انواع سس، رویه سوپ، پیتزا، اسنک، ماکارونی و ساندویچ هاست.
ادویه پاستارمی
دانه گشنیز- ۲ قاشق غذاخوری
دانه خردل زرد – ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوهای – ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکای دودی – یک قاشق غذاخوری
نمک – یک قاشق چای خوری
سیر- نصف قاشق چای خوری
گل میخک – یک هشتم قاشق چای خوری
فلفل سیاه – ۲ قاشق غذاخوری
دانههای خردل و گشنیز را در یک ظرف با حرارت ملایم تفت دهید. به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تا زمانی که کمی برشته و سرد شود هم بزنید. سپس به یک ظرف کوچکتر منتقل کنید تا کاملا سرد شود. در این مرحله مواد دیگر مانند شکر، پاپریکا، نمک، سیر و گل میخک را به آن اضافه و به خوبی آسیاب کنید.
در نهایت فلفل سیاه را به ترکیب موجود اضافه کنید و درون یک ظرف در بسته قرار دهید. ظرف را در یک محیط تاریک، در دمای اتاق و در جای خشک به مدت سه ماه نگهداری کنید. این ترکیب را باید قبل از این که برگر یا مرغ را گرم کنید به آن بیفزایید یا همراه با سس و خامه ترکیب و استفاده کنید.
ادویه ایتالیایی
ریحان خشک - ۲ قاشق غذاخوری
رزماری خشک – یک قاشق غذاخوری
آویشن خشک – یک قاشق غذاخوری
اورگانوی خشک – ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خشک – یک قاشق غذاخوری
جعفری خشک – ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر – یک قاشق غذاخوری
تمام مواد را داخل غذاساز بریزید.
تا همه ادویهها خوب پودر شود.
ادویه ایتالیایی طعم دهنده بسیار خوبی برای انواع سس، رویه سوپ، پیتزا، اسنک، ماکارونی و ساندویچ هاست.