شیرینی پیروک یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، در ادامه مطلب طرز تهیه شیرینی پیروک را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
پخت شیرینی پروک نیز همچون طرز پخت شیرینی مادلین، شیرینی ونیزی و شیرینی برنجی با کمی مهارت آشپزی در خانه امکان پذیر است.
مواد لازم
کره : ۱۵۰ گرم شکر : ۹۰ گرم تخم مرغ : ۲ عد پوست پرتقال رنده شده : یک قاشق چای خوری آرد : ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری مارمالاد به دلخواه : یک پیمانه زرده تخم مرغ برای تزئین : یک عددطرز تهیه شیرینی پیروک
در طرز تهیه شیرینی پیروک ابتدا قالب تارتی به قطر ۲۳ سانتی متر را چرب کنید و حالا کره نرم شده را با شکر به وسیله همزمان برقی هم بزنید تا صاف و یک دست شود.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی پیروک
شیرینی پیروک را می توانید به عنوان میان وعده و دسر سرو کنید. زمان آماده سازی مواد اولیه آن تقریبا ۳۰ دقیقه می باشد. زمان پخت و انتظار آن حدود ۴۰ دقیقه است. مقدار مواد اولیه گفته شده برای شش نفر مناسب می باشد.منبع : آرگا