دمنوشهای پاییزی رزماری و زنجبیل
برگهای رزماری را در آب داغ بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بماند.
چی لازم دارم:
آب داغ -یک لیوان
عسل-۲۵ گرم
آب لیموترش – یک قاشق چای خوری
زنجبیل آسیاب شده - نصف قاشق چای خوری
دارچین – ۱.۵ قاشق چای خوری
زنجبیل و دارچین را در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید.
آب لیمو ترش و عسل را نیز اضافه کنید.
اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بماند.
نکته:
اگر فشار خون تان بالاست قبل از مصرف زنجبیل با پزشک مشورت کنید و در مصرف آن زیاده روی نکنید.
خواص:
رزماری حاوی میزان قابل توجهی ویتامین C. است. این ویتامین در گلها و برگهای آن وجود دارد. این دمنوش در صورت ابتلا به پرفشاری خون، صرع یا گاستریت (ورم معده) توصیه نمیشود.
رزماری حاوی میزان قابل توجهی ویتامین C. است. این ویتامین در گلها و برگهای آن وجود دارد. این دمنوش در صورت ابتلا به پرفشاری خون، صرع یا گاستریت (ورم معده) توصیه نمیشود.
چی لازم دارم:
برگ خشک رزماری
یک قاشق غذاخوری
آب داغ -یک لیوان
برگهای رزماری را در آب داغ بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
سپس زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند. دمنوش را صاف کنید و روزانه دو تا سه فنجان از آن بنوشید.