طرز تهیه کیک موز و نسکافه
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغها را از هم جدا کنید و سپس سفیدهها را با دور تند همزن آنقدر بزنید تا کامل کف کند بعد نصف لیوان شکر به سفیدهها اضافه کنید و باز بزنید تا کشدار شود.
مواد لازم برای تهیه کیک موز و نسکافه:
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱/۵ لیوان
آرد ۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
موز پوره شده ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایخوری
وانیل شکری ۱ بسته
نسکافه ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک موز و نسکافه:
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغها را از هم جدا کنید و سپس سفیدهها را با دور تند همزن آنقدر بزنید تا کامل کف کند بعد نصف لیوان شکر به سفیدهها اضافه کنید و باز بزنید تا کشدار شود.
بعد زرده تخم مرغ و ۱ لیوان شکر و وانیل را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود بعد پوره موز و روغن و نسکافه که با یک کم آب گرم حل کنید و اضافه کنید سپس آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و با موادتان مخلوط کنید.
در آخر سفیده را به مواد کیک تان اضافه و خیلی آرام در حد مخلوط شدن قاطی کنید و در قالب بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. اگر دیدید این مدت زمان برای کیک تان کم است میتوانید نیم ساعت دیگر هم اضافه کنید.
میتوانید گردو هم به موادتان اضافه کنید که فوق العاده میشود.
منبع: بیتوته
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱/۵ لیوان
آرد ۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
موز پوره شده ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایخوری
وانیل شکری ۱ بسته
نسکافه ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک موز و نسکافه:
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغها را از هم جدا کنید و سپس سفیدهها را با دور تند همزن آنقدر بزنید تا کامل کف کند بعد نصف لیوان شکر به سفیدهها اضافه کنید و باز بزنید تا کشدار شود.
بعد زرده تخم مرغ و ۱ لیوان شکر و وانیل را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود بعد پوره موز و روغن و نسکافه که با یک کم آب گرم حل کنید و اضافه کنید سپس آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و با موادتان مخلوط کنید.
در آخر سفیده را به مواد کیک تان اضافه و خیلی آرام در حد مخلوط شدن قاطی کنید و در قالب بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. اگر دیدید این مدت زمان برای کیک تان کم است میتوانید نیم ساعت دیگر هم اضافه کنید.
میتوانید گردو هم به موادتان اضافه کنید که فوق العاده میشود.
منبع: بیتوته