20 روش کاربردی برای نگهداری صحیح از میوه ها و سبزی ها


نگهدای درست از میوه و سبزیجات همۀ وقت نگهداری کردن از سبزیجات میتواند تازگی به غذایتان بدهد و همچنین اگر میوه هایتان سالم باشد جلوی مهمان حفظ آبرو می‌شوید . از این جا بخوانید : به گزارش تالاب نگه داری از میوه و سبزیجات نیز موضوع مهمی هست که کمتر مورد دقت قرار می‌گیرد زیرا باید برای هریک از این اقلام یک روش شستشو و قراردادن در یخچال را گزینه کرد...

20 روش کاربردی برای نگهداری صحیح از میوه ها و سبزی ها

نگهدای درست از میوه و سبزیجات

همۀ وقت نگهداری کردن از سبزیجات میتواند تازگی به غذایتان بدهد و همچنین اگر میوه هایتان سالم باشد جلوی مهمان حفظ آبرو می‌شوید .

از این جا بخوانید :

به گزارش تالاب نگه داری از میوه و سبزیجات نیز موضوع مهمی هست که کمتر مورد دقت قرار می‌گیرد زیرا باید برای هریک از این اقلام یک روش شستشو و قراردادن در یخچال را گزینه کرد که درصورت به کاربردن کمی تغییر، میتوان تازه ماندن آن ها را طولانی تر کرد. پس پیشنهاد های زیر را با دقت مطالعه کنید.

۱ – سبزیجاتی مثل کاهو را باید میان دستمال کاغذی بپیچید و در ظروفی دردار قرار دهید. هرگز نباید انها را با چاقوی فلزی قطعه قطعه کنید و در یخچال بگذارید زیرا در این صورت کاهوها قهوه ای خواهند شد.

۲ – مطمئن شوید که میوه های شما در یخچال در دمای ۱ درجه سانتی گراد میباشند.

۳ – یادتان باشد که میوه ها نفس می‌کشند بنابراین قراردادن انها در کیسه باعث سریع تر شدن فرآیند رسیدن انها خواهد شد پس اگر رسیده میباشند، آن ها را در کیسه نگذارید.

۴ – سعی کنید از میوه فروشی هایی که میوه و سبزی های تازه می آورند، خریدتان را انجام دهید زیار هرچه میوه ها و سبزی ها خریداری شده تازه تر باشند دوره ماندگاری شان طولانی تر خواهد بود.

۵ – جای مناسب را برای نگه داری میوه هایتان گزینش کنید، به طور مثال میوه هایی مثل انواع توت و آلبالو را بهترا ست در پایین ترین قسمت یخچال جای دهید اما میوه های بزرگی مثل گلابی، موز، پرتقال و هلو را می‌توان در دمای اتاق (گرچه دور از نور خورشید و گرما) نگه داری کرد.

۶ – دائما میوه هایتان را بررسی کنید و آنهایی که سطح شان خراب یا له شده و لکه دار میباشند را از بقیه جدا کنید.

۷ – برای تازه ماندن پیاز، سیر، موسیر و سیب زمینی هرگز آن ها را در یخچال نگذارید. بلکه انها را در محیطی خنک، تاریک و خشک قرار دهید.

20 روش کاربردی برای نگهداری صحیح از میوه ها و سبزی ها

راه هایی برای نگهداری میوه و سبزیجات

۸ – سیب های رسیده را از سایر میوه های تازه جدا کنید زیار سیب های رسیده از خود، گاز اتیلن متصاعد میکنند که میتواند به سرعت بر سایر میوه ها تاثیرگذار باشد.

۹ – برای پیشگیری از له شدگی نیز بهتر هست کیسه ای که میخواهید میوه را در آن نگه داری کنید پر از هوا و در آن را گره بزنید. به این ترتیب هوا مثل محافظی عمل کرده و از له شدگی آن هنگام حمل و نقل پیشگیری می‌کند.

۱۰ – بهتر هست سبزیجاتی مثل انواع کلم ها از کلم بروکلی گرفته تا گل کلم را نشسته در یخچال بگذارید و گذشته از هربار مصرف آن ها را بشویید.

۱۱ – برای جلوگیری از تغییر رنگ های غیرعادی بهتر هست میوه تان را پوست کنده و قطعه قطعه کنید. آنگاه کاسته ای را با یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک پر کنید و قطعات میوه ها را در آن بریزید. می‌توانید چند قطره آب لیمو به این مخلوط اضافه کنید به این ترتیب میوه شما تغییر رنگ نخواهد داد.

۱۲ – اگر میخواهید برای مدت کوتاه میوه هایی مثل زردآلو، گلابی و آلو را نگه داری کنید، بهتر هست که آن ها را در کیسه پلاستیکی و در یخچال بگذارید اما برای مدت طولانی تر بهتر هست که آن ها را در بین کاغذ یا روزنامه پیچیده و در محیطی خشک، تاریک و خنک قرار دهید.

۱۳ – برای تازه ماندن ذرت بهتر هست آن را میان دستمال کاغذی مرطوب بپیچید و در کیسه ای پلاستیکی در یخچال قرار دهید.

۱۴ – هرگز سبزیجات را در محله ذخیره سازی نشویید زیرا با اینکار رطوبت کافی را برای رشد باکتریها فراهم خواهید کرد بنابراین چه بهتر که انها را درست گذشته از مصرف شستشو دهید.

۱۵ – بهتر هست سبزی های برگ سبزی مثل اسفناج را در کیسه ای پلاستیکی و در سردترین نقطه یخچال بگذارید تا حداقل به مدت ۱۰ روز به صورت تازه باقی بمانند.

۱۶ – برای تازه ماندن گوجه فرنگی (تازه، سالم و سفت) بهتر هست آن را در دمای اتاق و دور از نور خورشید بگذارید.

۱۷ – بهتر هست سبزیجاتی مثل لوبیا سبز و خیار را در کیسه های پلاستیکی و در یخچال نگه داری کنید اما درباره فلفل سبز پاکت های کاغذی و پایین ترین نقطه یخچال برترین مکان هست.

۱۸ – بهتر هست سبزیجات ریشه ای مثل هویج، شلغم و چغندر را در کیسه های پلاستیکی و در سردترین نقاط یخچال جای دهید.

۱۹ – برای تازه ماندن قارچ بهتر هست که آن را در پاکت های کاغذی قرار دهید، نه در کیسه های پلاستیکی.

۲۰ – بهتر هست سبزیجاتی مثل بادمجان و کدو را نیز در یخچال بگذارید. درصورت داشتن محیطی خنک بهتر هست انها را در ظروفی دردار قرار دهید.

منبع :beytoote.com

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سبک زندگی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


سقوط اتوبوس از روی پل در آفریقای جنوبی قربانی گرفت