کوکی پای هلو، برای زنگ تفریح مدرسه ایها
آرد، شکر، نمک، کره و روغن قنادی را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
چی لازم دارم:
آرد ۳۷۵ گرم
شکر ۱ قاشق سوپخوری
نمک یک پینچ
کره سرد (خرد کرده) ۱۵۰ گرم
روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم
آب سرد ۶ قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی با هلو:
هلو ۵ تا ۶ عدد درشت
شکر ۱۰۰ گرم
آب لیموی تازه یک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
مواد لازم رویه:
تخم مرغ یک عدد
شیر یک قاشق سوپخوری
روغن مایع یک قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
آرد، شکر، نمک، کره و روغن قنادی را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
آنگاه آب سرد را کمکم بیفزائید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود (مراقب باشید که خمیر را زیاد ورز ندهید!) اکنون خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت ۲ میلیمتر باز کنید و مربعهایی به اندازه ۷ سانتیمتر از آن برش دهید.
سپس روی هر خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه هلو بگذارید و دو گوشه خمیر را از قطر روی هم تا کنید.
اکنون لبههای خمیر را با فشار چنگال به هم بچسبانید و در سینی شیرینیپزی قرار دهید.
اینک مواد رویه را روی کوکی پای بمالید و ۲۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس کوکی پای هلو را به مدت تقریبی ۲۰ – ۳۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کوکی پای هلو خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مایه میانی هلو
هلو را همراه با شکر و قدری آب بپزید و در آخر آب لیمو را بیفزائید.
همینکه هلو خنک شد، نشاسته ذرت را اضافه کنید و کنار بگذارید.
منب:زندگی آنلاین