طرز تهیه خورش مرغ و آلو و آشنایی با نکات ضروری برای خوش طعم شدن آن


خورش مرغ و آلو از انواع غذاهای ایرانی لذیذ می باشد و شما می توانید این نوع خورش را در منزل به راحتی بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه خورش مرغ و آلو از پیاز و آلو بخارا و دارچین و زعفران و روغن و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و شکر و مرغ استفاده می شود. با آلو می توانید خورش های خوشمزه ای نظیر خورش به آلو و خورش قیمه آلو و...

خورش مرغ و آلو از انواع غذاهای ایرانی لذیذ می باشد و شما می توانید این نوع خورش را در منزل به راحتی بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه خورش مرغ و آلو از پیاز و آلو بخارا و دارچین و زعفران و روغن و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و شکر و مرغ استفاده می شود.

با آلو می توانید خورش های خوشمزه ای نظیر خورش به آلو و خورش قیمه آلو و خورش مرغ و آلو و خورش آلو مسما را تهیه کنید که هر یک از این خورش های ایرانی دارای طعم و مزه بی نظیری هستند و شما می توانید با پخت آن ها در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد نمایید.

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و آشنایی با نکات ضروری برای خوش طعم شدن آن

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و آشنایی با نکات ضروری برای خوش طعم شدن آن

مواد لازم

مرغ : ۵۰۰ گرم آلو بخارا : ۲۰ تا ۲۵ عدد پیاز متوسط : دو عدد دارچین : یک قاشق چایخوری زعفران حل شده : یک استکان روغن و نمک : به مقدار لازم زردچوبه و فلفل سیاه : به مقدار لازم شکر : یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه خورش مرغ و آلو در منزل

برای تهیه خورش مرغ و آلو ابتدا آلوها را خیس کنید و پیازها را هم به صورت نگینی خرد نمایید سپس پیازها را درون روغن تفت دهید و گوشت مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت مرغ تفت خورد سپس زردچوبه و نمک و فلفل سیاه را به مخلوط گوشت مرغ و پیاز بیفزایید و مقداری رب به مواد خورش اضافه کنید و رب را تفت دهید. بعد از تفت دادن رب مقداری آب جوش به خورش مرغ اضافه نمایید و اجازه دهید تا مواد خورش پخته شوند.

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و آشنایی با نکات ضروری برای خوش طعم شدن آن

در مرحله بعدی طرز تهیه خورش مرغ و آلو زعفران دم کرده و آلوهای خیس خورده را به خورش اضافه نمایید و اجازه دهید تا خورش به مدت دو ساعت دیگر بپزد و جا بیفتد و در اواخر پخت نیز یک قاشق شکر به آن بیفزایید.

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و آشنایی با نکات ضروری برای خوش طعم شدن آن

نکات طلایی برای پخت بهتر خورش به و آلو

۱. خورش مرغ و آلو نباید آبکی باشد بنابراین بهتر است ابتدا مرغ را سرخ نمایید و آن را کنار بگذارید سپس سس خورش را تهیه کنید و مرغ را درون آن قرار دهید.

۲. اگر از مرغ تازه استفاده می کنید بهتر است آن را به کمک زعفران و نمک و پیاز مزه دار نمایید سپس مرغ را درون روغن سرخ کنید و اگر از مرغ فریزری استفاده می کنید بهتر است ابتدا آن را به کمک پیاز و زردچوبه مقداری آب پز کنید و بعد از اینکه مرغ آب پز شد به آن مقداری نمک و زعفران بزنید سپس گوشت مرغ را درون روغن داغ سرخ نمایید.

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و آشنایی با نکات ضروری برای خوش طعم شدن آن

۳. آلوهای خورشتی را نیم ساعت قبل از پخت خورش درون مقداری آب ولرم خیس نمایید.

۴. ترشی و شیرینی این خورش به ذائقه شما بستگی دارد و اگر خورش ترش بود بهتر است دو قاشق شکر به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خورش مرغ و آلو و آشنایی با نکات ضروری برای خوش طعم شدن آن

در این مطلب با طرز تهیه خورش مرغ و آلو آشنا شدید که امیدواریم از پخت این خورش بی نظیر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ماجرای عکس ناجور نعیمه نظام دوست در ویلای کردان ! / فتوشاپ نیست خودم بودم + فیلم