طرز تهیه کیک دارچینی خانگی خوشمزه و خوش پخت


وقتی یک مهمانی، یا دورهمی داریم، همیشه برای انتخاب و چگونگی تهیه آن دچار اضطراب می شویم، کیک دارچینی با تنوع در طعم و مزه، با یک چشیدن طعم آن قطعا گزینه انتخابی هر فردی می گردد، هم چنین شما می توانید این کیک خوشمزه را در دورهمی های ساده و عصرانه خود آماده نموده و نوش جان کنید، در ادامه با طرز تهیه کیک دارچینی ما را همراهی نمایید. کیک ها از انواع...

وقتی یک مهمانی، یا دورهمی داریم، همیشه برای انتخاب و چگونگی تهیه آن دچار اضطراب می شویم، کیک دارچینی با تنوع در طعم و مزه، با یک چشیدن طعم آن قطعا گزینه انتخابی هر فردی می گردد، هم چنین شما می توانید این کیک خوشمزه را در دورهمی های ساده و عصرانه خود آماده نموده و نوش جان کنید، در ادامه با طرز تهیه کیک دارچینی ما را همراهی نمایید.

کیک ها از انواع گوناگونی برخوردارند، که برای مواد اولیه و طرز پخت متفاوتی نیز دارند، و به دلیل این تفاوت و گوناگونی دارای طعم و مزه متمایزی نیز می باشند، از جمله کیک های محبوب می توان به کیک اسفنجی، کیک یخچالی و کیک خیس اشاره کرد. یکی دیگر از کیک های پر طرفدار و محبوب کیک دارچینی است که دارای بافتی نرم، طعمی لذیذ و منحصر به فرد، بوده، که به راحتی می توان تهیه نمود و در برای یک عصرانه عالی و بی نظیر همراه با یک فنجان چای از خود و عزیزانتان پذیرایی نمایید.

طرز تهیه کیک دارچینی خانگی خوشمزه و خوش پخت

طرز تهیه کیک دارچینی خانگی خوشمزه و خوش پخت

مواد مورد نیاز

شیر نصف پیمانه شکر نصف پیمانه تخم مرغ سه عدد روغن مایع نصف پیمانه چای دم کرده سرد نصف پیمانه بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری دارچین نصف قاشق غذاخوری وانیل

طرز تهیه کیک دارچینی خانگی خوشمزه و خوش پخت

طرز تهیه کیک دارچینی خوش طعم در خانه

اولین کار برای درست کردن کیک دارچینی، بکینگ پودر، آرد و دارچین را با یکدیگر مخلوط کرده و سپس الک می نماییم، هم زمان تخم مرغ ها را از یخچال خارج می کنیم، تا با دمای اتاق یکی شود.

پس از روشن نمودن فر تا زمان گرم شدن آن، وانیل، تخم مرغ و شکر را به وسیله ی همزن برقی خوب هم زده شود، تا رنگش تغییر یافته و کرمی شود، پس از تغییر رنگ و تغییر حالت یعنی پف کردن آن کمی روغن می افزاییم، هم چنین نصف پیمانه چای دم شده خنک و نصف پیمانه شیر به خوبی ترکیب نموده و به مایع اولیه کیک دارچینی خود می افزاییم.

طرز تهیه کیک دارچینی خانگی خوشمزه و خوش پخت

اکنون ترکیب مواد خشک مان را که از قبل الک کرده ایم و آماده است را به مایع کیک خود می افزاییم. کف قالبی را که به انتخاب برای پخت کیک انتخاب کرده ایم، را چرب نموده و آرد می پاشیم، همچنین می توانید با کاغذ روغنی سطح کف قالب را بپوشانید، در مرحله آخر مواد کیک دارچینی خود داخل قالب می ریزیم و در طبقه میانی فر( که البته از قبل گرم شده بود) می گذاریم، درجه فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه زمان لازم است تا کیک دارچینی ما پخته شود، برای اینکه رنگ سطح رویه کیک طلایی گردد، گریل را روشن می نماییم.

بعد از ۴۵ دقیقه کیک را از فر بیرون آورده، و می گذاریم خوب سرد شده و حرارتش خارج شود، بعد کیک را از قالب آن بیرون می آوریم.

اگر مایل باشید می توانید بنا به سلیقه خود کیک دارچینی خوشمزه خود را با پودر پسته و شکر مزین کنید، و با یک برش از کیک دارچینی و یک فنجان چای بهترین میزبانی را از خود ارائه دهید.

طرز تهیه کیک دارچینی خانگی خوشمزه و خوش پخت

در این مطلب، طرز تهیه کیک دارچینی را برای شما عزیزان بیان نمودیم، تا در منزل تدارک پخت را مهیا نموده، و کیکی را با طعمی ایده آل و ظاهری دلچسب، که دهان هرکسی را به آب می اندازد، و خاطره ای شیرین در مهمانی ها می سازد، امیدواریم آن را تهیه نموده و همراه عزیزان خود میل نمایید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تست هوش تشخیص دو خواهر : کدام پسر 2 خواهر دارد؟