«پامادور قاتق» غذای گیلانی


«پامادور قاتق» غذای گیلانی

ابتدا در ظرفی مناسب مقداری آب را جوشانده، گوجه‌فرنگی‌ها را درون آب جوش ریخته و سه دقیقه زمان می‌دهیم و بعد آن‌ها را خارج میکنیم و پوست گوجه‌فرنگی‌ها را گرفته و به صورت مربع‌های درشت آن‌ها را خرد می‌کنیم.

«پامادور قاتق» غذای گیلانی
مواد لازم

گوجه فرنگی۵ عدد
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۳۵دقیقه

۱
ابتدا در ظرفی مناسب مقداری آب را جوشانده، گوجه‌فرنگی‌ها را درون آب جوش ریخته و سه دقیقه زمان می‌دهیم و بعد آن‌ها را خارج میکنیم و پوست گوجه‌فرنگی‌ها را گرفته و به صورت مربع‌های درشت آن‌ها را خرد می‌کنیم.
۲
در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیاز را کاملا نگینی کرده و در آن سرخ میکنیم و گوجه فرنگی و زردچوبه را با آن تفت می‌دهیم.
۳
در آخر تخم‌مرغ را به صورت درسته روی خورش ریخته و اجازه می‌دهیم تخم‌مرغ بپزد. نمک و فلفل را هم در آخر پخت اضافه میکنیم.
منبع:سرآشپز پاپیون

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


خواص آب هویج که از آن بی‌خبرید