کلوچه‌های نارگیلی؛ معطر و نوستالژیک


کلوچه‌های نارگیلی؛ معطر و نوستالژیک

آرد، آب ولرم و مایه خمیر (یک‌چهارم قاشق چایخوری) را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و آن را 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

کلوچه‌های نارگیلی؛ معطر و نوستالژیک
چی لازم دارم:

آرد مخصوص نان ۱۵۰ گرم
آب ولرم ۱۶۰ میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)
مایه خمیر خشک یک‌چهارم قاشق چایخوری
آرد نان (اضافی) ۲۲۵ گرم
آرد نول ۱۱۰ گرم
شیر خشک یک و یک‌دوم قاشق سوپخوری
نمک یک‌دوم قاشق چایخوری
مایه خمیر خشک (اضافی) ۱ قاشق چایخوری
تخم‌مرغ همزده ۱ عدد
شکر ۱ قاشق سوپخوری
آب ولرم ۸۰ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)
کره خرد کرده ۵۰ گرم
کره آبکرده ۱۰۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
مواد لازم میانی:
کره نرم شده ۱۲۵ گرم
شکر ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۲ قاشق سوپخوری
نارگیل ۵۰ گرم (دو‌سوم پیمانه)
شیر خشک ۲۵ گرم

چطور بپزم:

آرد، آب ولرم و مایه خمیر (یک‌چهارم قاشق چایخوری) را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و آن را ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس آن را یک شب در یخچال نگه دارید و قبل از مصرف یک ساعت در دمای محیط قرار دهید.
حالا آرد نان (۲۲۵ گرم)، آرد نول، شیر خشک، نمک، مایه خمیر (۱ قاشق چایخوری)، تخم‌مرغ، شکر و آب (۸۰ میلی‌لیتر) را در کاسه بزرگ و مناسبی بریزید و مواد را با همزن برقی مخصوص نان هم بزنید.

اکنون مایه خمیری را که از شب قبل فراهم کرده‌آید به خمیر بیفزائید و آن را با همزن برقی هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

اینک کره خرد کرده را کم‌کم به خمیر اضافه کنید. آن‌گاه خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت و نیم در جای گرم قرار دهید تا حجمش زیاد شود.

در این میان مواد میانی نارگیلی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا قالب ۱۲‌تایی بزرگ مافین را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید (می‌توانید از کپسول‌های کاغذی نیز استفاده کنید).

اکنون خمیر کلوچه را روی سطح آرد پاشیده به اندازه ۳۰×۴۰ سانتیمتر باز کنید و مایه نارگیلی را رویش صاف کنید.
مراقب باشید که از اطراف خمیر ۲ سانتیمتر خالی بماند.

اینک خمیر را رول کنید و بعد به ۱۲ قسمت مساوی برش دهید و هر تکه را در قالب بگذارید (قسمت برش‌خورده بالا باشد).
روی خمیر‌ها را با سلفون چربکرده بپوشانید و یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمشان زیاد شود.

آن‌گاه روی خمیر‌ها کره آبکرده بمالید و شکر بپاشید و کلوچه‌ها را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید.

یادآوری
نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه همراه با این کلوچه‌های نارگیلـی مـی‌تواند عصرانه دلپذیری برای افراد خانواده و دوستانتان باشد.
منبع:زندگی آنلاین

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم| رقص و آواز دختران در تلویزیون؛ صدا و سیما تابوشکنی کرد!