طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند


خورش قورمه سبزی از انواع خورش های ایرانی پرطرفدار و محبوب است که اگر در پخت این نوع غذای ایرانی نکاتی را رعایت کنید می توانید خورشی با طعم بی نظیر را در منزل بپزید. در طرز تهیه خورش قورمه سبزی از گوشت قرمز و سبزی و پیاز و لیمو عمانی و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی و روغن و آب و رب و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه استفاده می شود. خورش قیمه، خورش قورمه...

خورش قورمه سبزی از انواع خورش های ایرانی پرطرفدار و محبوب است که اگر در پخت این نوع غذای ایرانی نکاتی را رعایت کنید می توانید خورشی با طعم بی نظیر را در منزل بپزید. در طرز تهیه خورش قورمه سبزی از گوشت قرمز و سبزی و پیاز و لیمو عمانی و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی و روغن و آب و رب و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه استفاده می شود.

خورش قیمه، خورش قورمه سبزی، خورش بادمجان و خورش کرفس از انواع خورش های ایرانی معروف و مجلسی هستند و بهتر است شما این نوع خورش ها را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند
طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله : ۴۰۰ گرم سبزی سرخ شده : ۴۰۰ گرم پیاز متوسط : دو عدد پیاز داغ : سه قاشق غذاخوری لیمو عمانی : ۶ عدد لوبیا : یک پیمانه آب : ۴ لیوان روغن : سه قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان لازم آبلیموی تازه : ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه در منزل

برای پخت خورش قورمه سبزی ابتدا روغن و پیاز را درون قابلمه ای مناسب بریزید و پیاز را مقداری تفت دهید.

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

سپس گوشت را به پیاز بیفزایید و اجازه دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و به مدت ۱۵ دقیقه سرخ شود. زردچوبه و فلفل سیاه را به مخلوط گوشت و خورش قورمه سبزی اضافه کنید و مخلوط مواد را هم بزنید.

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

آب لوبیای خیس خورده را خالی کنید و لوبیا را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا لوبیا و گوشت پخته شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه خورش قورمه سبزی بعد از اینکه گوشت تقربیا پخته شد مقدار کمی نمک به همراه سبزی سرخ شده را به آن بیفزایید. توجه داشته باشید که افزودن نمک در این مرحله باعث می شود تا رنگ سبزی ها حفظ شود. بعد از افزودن سبزی ها حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۱.۵ ساعت روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شود.

در مرحله آخر طرز تهیه خورش قورمه سبزی لیمو عمانی و پیاز داغ و رب و نمک را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش به مدت نیم ساعت دیگر روی حرارت گاز بماند تا به خوبی جا بیفتد.

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

بعد از اینکه خورش را از روی حرارت برداشتید آبلیموی تازه را به آن بیفزایید. سپس این خورش خوشمزه را به همراه برنج و سالاد شیرازی و نوشیدنی دلخواه خود میل کنید.

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

نکات طلایی برای پخت بهتر خورش قورمه سبزی

اضافه کردن زود هنگام لیمو و رب به خورش باعث می شود تا گوشت و لوبیا پخته نشوند از این رو بهتر است این چاشنی ها را در اواخر پخت به خورش بیفزایید. در صورت تمایل می توانید در طرز تهیه قورمه سبزی از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید. بعد از برداشتن خورش از روی حرارت می توانید مقداری شنبلیله خشک را درون روغن سرخ کنید و آن را به خورش بیفزایید. اگر در اواسط پخت آب خورش کم شد می توانید مقداری آب جوش به آن بیفزایید. به جای لیمو عمانی از آبلیمو استفاده نکنید.

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

اگر خورش قورمه سبزی شما بعد از پختن به خوبی جا نیفتاد بود می توانید ۱۰ دقیقه قبل از کشیدن خورش چند قالب یخ به آن بیفزایید. سبزی قورمه سبزی شامل تره و اسفناج و گشنیز و جعفری و شنبلیله می باشد. مقدار تره و اسفناج برای طرز تهیه قورمه سبزی ۲۵۰ گرم است و مقدار جعفری و گشنیز ۱۵۰ گرم می باشد. شنبلیله برای پخت خورش قورمه سبزی برای ۴ نفر ۵۰ گرم است. توجه داشته باشید که میزان شنبلیله نباید بیش از اندازه باشد زیرا خورش تلخ می شود.

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

اغلب افراد تصور می کنند که اگر سبزی قورمه سبزی را بیش از اندازه سرخ کنند خورش خوشمزه می شود در صورتی که این تصور نادرست است و سرخ کردن بیش از حد سبزی قورمه سبزی باعث می شود تا پروتئین و ویتامین های آن از بین برود. برای طرز تهیه قورمه سبزی باید سبزی ها را به صورت کامل خرد نمایید.

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

برای گرفتن تلخی لیمو عمانی چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و لیمو ها را درون آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید سپس آن ها را به خورش بیفزایید. برای پخت خورش قورمه سبزی از لوبیا قرمز استفاده می شود ولی در صورت تمایل می توانید این خورش خوشمزه را به کمک لوبیا چیتی بپزید. اگر تمایل دارید لوبیا را به صورت جداگانه بپزید می توانید برای جلوگیری از جدا شدن پوست لوبیاها مقداری نمک به آن ها اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از آبلیموی تازه در دستور تهیه خورش قورمه سبزی از آب نارنج یا آبغوره استفاده نمایید.

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

از پودر لیمو عمانی برای پخت خورش قورمه سبزی استفاده نکنید زیرا خورش تیره رنگ می شود. اگر از سبزی فریز شده برای پخت قورمه سبزی استفاده می کنید بهتر است سبزی را به همراه یخ به تابه روغن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود و به خوبی سرخ شود.

طرز تهیه قورمه سبزی و آشنایی با فوت و فن هایی که خورش شما را معرکه می کند

در این مطلب با طرز تهیه قورمه سبزی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این خورش ایرانی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عجیب ترین لباس الناز شاکردوست در اکران جدیدترین فیلم ! / این استایل بعید بود !