چهاردهین سالگرد خروج اشغالگران از نوار غزه


به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما (#bottom) به نقل از العالم،خروج اشغالگران از نوار غزه نقطه عطفی در مبارزات...

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از العالم، خروج اشغالگران از نوار غزه نقطه عطفی در مبارزات فلسطینیان با رژیم صهیونیستی است.

عقب نشینی رژیم صهیونیستی از نوار غزه تحت فشارهای مقاومت اسلامی فلسطین که 14 سال از آن می گذرد نقطه عطف مهمی در تاریخ مبارزات مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی به شمار می رود.
رژیم اشغالگر در این تاریخ 19 شهرک صهیونیست نشین در نوار غزه را در چارچوب طرحی که از آن به ”عقب نشینی یکجانبه“ تعبیر می شود، تخلیه کرد اما مقاومت این عقب نشینی را به منزله شکستی برای صهیونیست ها دانست.
ابوعطایا سخنگوی گردان های ناصر صلاح الدین گفت: ”شاخه های نظامی نقش مهمی در واداشتن صهیونیست ها به عقب نشینی از نوار غزه داشتند.“
این عقب نشینی نقطه عطف بزرگی در تاریخ مبارزات علیه رژیم صهیونیستی بود زیرا اولین بار بود که رژیم اشغالگر وادار به عقب نشینی از مناطقی در داخل مرزهای فلسطین می شد و همین مسئله باعث شد نوع جدیدی از مبارزات شکل بگیرد.
ابراهیم حبیب کارشناس مسائل امنیتی و راهبردی گفت: ”عقب نشینی اشغالگران از نوار غزه قدرت مقاومت را افزایش داد و عرصه های جدیدی برای فعالیت پیش روی مقاومت باز شد.“
مساحت شهرک های آزاد شده حدود شش هزار دونم (هر دونم معادل تقریبا هزار متر) است که حدودا یک سوم مساحت نوار غزه را تشکیل می دهد. فلسطینیان این مناطق آزاد شده را در سال های اخیر به زمین های کشاورزی، مناطق گردشگری و دانشگاه تبدیل و علاوه بر این مجتمع های مسکونی نیز در آنجا بنا کردند.
ناجی الظاظا کارشناس مسائل سیاسی گفت: ”درست است که نوار غزه تاسیسات راهبردی ندارد اما زمین ها و منابعی دارد که می تواند به تامین زندگی مردم و گذران زندگی آنها کمک کند.“

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه بین‌الملل

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لاوروف درباره تضمین های امنیتی در صورت مذاکرات درباره اوکراین صحبت کرد