ادامه ثبت‌نام طرح بیمه سلامت پناهندگان از طریق دفاتر پیشخوان دولت


محمودی گفت: تمامی پناهندگان می‌توانند جهت ثبت نام به یکی از دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و دفترچه خود را دریافت کنند.

ادامه ثبت‌نام طرح بیمه سلامت پناهندگان از طریق دفاتر پیشخوان دولتبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ مهدی محمودی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با بیان اینکه دفترچه بیمه سلامت خدمات پاراکلینیکی مانند هزینه‌های ویزیت پزشک، دارو، آزمایش و رادیولوژی و همچنین خدمات بستری و بستری موقت پناهندگان را در بیمارستان‌های دولتی و بیمارستان‌های طرف قرارداد با بیمه سلامت تحت پوشش قرار می‌دهد، اظهار کرد: این خدمات بیمه‌ای شامل پناهندگان آسیب‌پذیر و سایر پناهندگان می‌شود.

او گفت: پناهندگان آسیب‌پذیر و آن دسته از پناهندگانی که در مرحله چهارم طرح بیمه سلامت دفترچه بیمه رایگان دریافت کرده‌اند، می‌توانند به نزدیکترین دفتر پیشخوان دولت در نزدیکی محل سکونت خود مراجعه کرده و دفترچه بیمه این مرحله خود را دریافت کنند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با اشاره به اینکه دفترچه بیمه پناهندگان آسیب پذیر تا تاریخ ۵ اسفندماه ۱۳۹۸ اعتبار دارد، خاطرنشان کرد: آسیب پذیری پناهندگان در دفاتر پیشخوان دولت قابل مشاهده است و در صورت هرگونه ابهام در این خصوص باید مراتب از طریق ادارات کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری محل سکونت پیگیری شود.

محمودی ادامه داد: پناهندگان غیرآسیب پذیر نیز می‌توانند به دفاتر پیشخوان دولت در سراسر کشور مراجعه و در جهت ثبت نام و دریافت دفترچه بیمه خود اقدام کنند. پناهندگان باید به این نکته توجه داشته باشند که اعتبار دفترچه‌ها از زمان صدور بمدت یک سال است.

او با اشاره به اینکه مهلت ثبت نام پناهندگان غیرآسیب پذیر در هر دوره فقط ۱۰ روز است، یادآور شد: دوره سوم ثبت نام از تاریخ ۹۸/۷/۱ تا ۹۸/۷/۱۰ و دوره چهارم ثبت نام نیز از تاریخ ۹۸/۱۰/۱ تا ۹۸/۱۰/۱۰ خواهد بود.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور بیان کرد: ثبت نام در طرح بیمه سلامت به صورت خانوار انجام می شود و پناهندگان آسیب پذیر صرفا هزینه اداری تشکیل پرونده و چاپ دفترچه را پرداخت می کنند.

محمودی با بیان اینکه حق بیمه پناهندگان آسیب پذیر قبلا پرداخته شده است، افزود: پناهندگان غیرآسیب‌پذیر علاوه بر هزینه های اداری تشکیل و چاپ دفترچه باید هزینه حق بیمه برای تمامی اعضای خانواده را نیز پرداخت کنند.

او در پاسخ به این سوال که اگر پناهنده‌ای در طرح‌های قبلی ثبت نام نکرده باشد چه مراحلی را باید طی کند، خاطرنشان کرد: این دسته از پناهندگان باید مراحل پیش ثبت نام را انجام دهند و ضرورت دارد در زمان حضور در دفاتر پیشخوان مراتب را به صادرکنندگان دفترچه اطلاع دهند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفت: در صورت عدم احراز هویت پناهندگان و یا هرگونه تغییر در وضعیت خانوار از جمله نوزادان باید مراتب را از طریق ادارات کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری محل سکونت خود پیگیری کنند.

بر اساس این خبر پناهندگان می‌توانند در زمان های ذکر شده با در دست داشتن کارت هویت، کارت آمایش و برگ تردد معتبر، یک قطعه عکس ۴*۳، گواهی صادره از سوی پزشک معتمد سازمان بیمه سلامت برای آن دسته از پناهندگانی که دارای بیماری خاص (نارسایی کلیوی، تلاسمی، هموفیلی، پیوند کلیه، ام اس) هستند به یکی از دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و اقدام به ثبت نام کنند. این درحالی است که پناهندگان باید به این نکته توجه داشته باشند که در زمان ثبت نام ترجیحا سرپرست خانوار باید حضور داشته باشد و در غیراین‌صورت یک نفر از اعضای خانواده با در دست داشتن مدارک فوق (برای کلیه اعضای خانوار) که الزامی است به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کند.

انتهای پیام/

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سیاسی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دیروقت خوابیدن مشکلی ایجاد می‌کند؟